Stiri

Dan Alexa, după meciul cu Poli: O victorie meritată. Am fost echipa mai bună!

Dunărea a izbutit sâmbătă seară la Călăraşi prima victorie şi pe teren propriu din acest sezon învingând clar formaţia ieşeană, Politehnica. Antrenorul Dan Alexa a declarat după meci că victoria obţinută de elevii săi este meritată, pe lângă cele 2 goluri înscrise creându-şi cel puţin 3 mari ocazii de a marca. O victorie meritată, chiar în situaţia de 11 la 11, am fost echipa mai bună, echipa care a presat. Iaşiul nu ne-a surprins aproape absolut deloc, am avut foarte multă determinare. Am jucat mult mai bine decât în celelalte meciuri, pe lângă cele două goluri am mai avut 3-4 situaţii de a înscrie. Echipa a jucat foarte bine şi îi felicit pentru lucrul ăsta.” a spus Alexa care s-a referit şi la intriducerea în teren, la pauză, a lui Valentin Alexandru, MVP-ul meciului. Era necesar să introduc al doilea vârf. Vali a intrat foarte bine, a intrat foarte motivat, este jucător de execuţie care te poate ajuta în multe momente ale jocului, ale campionatului. Este un jucător important pentru Călăraşi. Am avut posibilitatea să face cele 3 schimbări, ceea ce n-am avut la Giurgiu. Pentru că la Giurgiu făcusem toate schimbările, mi-a fost foarte greu să mai mut ofensiv dar şi aşa trebuia să avem o altă exprimare acolo. Am avut astăzi o cu totul şi cu totul altă faţă, am presat, am fost foarte periculoşi în multe momente, am fost foarte siguri, am dominat mijlocul terenului şi am reuşit să controlăm jocul.”

Întrebat cât de mult a cântărit eliminarea lui Ionuţ Cioinac, de la Poli, în finalul primei reprize, Dan Alexa a spus “Se crează un avantaj mare să joci cu un jucător în plus. Dar, repet, chiar şi în 11 la 11 am fost echipa mai bună, echipa care a controlat jocul. Sigur ne-ar fi fost mult mai greu dar astăzi echipa din până în ultimul minut au făcut în joc bun, chiar foarte bun.”

În runda a 6-a a ligii I Betano, Dunărea s-a impus cu 2-0 în faţa Politehnicii Iaşi, prin golurile marcate de Valentin Alexandru (56) şi Bodo Kanda (79), ultimul fructificând o pasă foarte bună primită de la autorul primului gol.

Leave a Reply