Stiri

Fortuna Entertainment Group, partener principal al Dunării Călăraşi

Dunărea Călărași are începând de astăzi un partener principal. Este vorba de Fortuna Entertainment Group, unul dintre cei mai mari operatori de pariuri şi loterie din Estul Europei, care în baza unui contract va sponsoriza gruparea din B-dul Republicii, 39. Noul partener a fost prezentat vineri în cadrul unei conferințe de presă care s-a desfăşurat la sediul clubului.

Preşedintele executiv, Florin Brişan a declarat „Clubul nostru a reuşit să semneze un contract de sponsorizare cu o importantă Casă de paruri, poate cea mai importantă din România. Este un contract care ne avantajează şi pe noi şi pe dânşii şi sper ca această colaborare să dureze mulţi ani de aici înainte. Contractul a fost semnat în foarte scurt timp și a trebuit să găsim o soluție pentru inscripționarea tricourilor de joc cu numele noului nostru partener. În două săptămâni vom regla și această situație. Perioada contractului este de un an cu prelungire și dacă ajungem în play-off suma se va mări”

 

Andrei Stan, reprezentantul Fortuna Entertainment Group, a spus „Noi, Fortuna Group, am urmărit parcursul celor de la Dunărea Călăraşi şi în sezonul trecut în Liga a 2-a, şi dacă ar fi fost şi numai pentru suporterii de aici, Dunărea ar fi meritat să vină în prima ligă. Doar pentru suporteri.

Am văzut dăruirea jucătorilor, entuziasmul fanilor şi bucuria oamenilor din Călăraşi atunci când vorbeau despre Dunărea. Fotbalul este mai mult decât un sport şi suntem onoraţi şi noi că la început de drum spre marea performanţă suntem alături de Dunărea Călăraşi.

Perioada contractului este de un an cu posibilitate de prelungire încă unul prelungire. Compania Fortuna îşi doreşte să devină activă şi în comunitate. Adică vom încerca să aducem proiecte de social. Vom discuta şi cu domnul preşedinte şi dacă găsim ceva în comun, nu vom fi doar cu numele aici. Vrem mai mult decât atât, bineînţeles. În momentul ăsta vorbesc strict de Dunărea şi de Călăraşi. Ne dorim să intrăm mai mult în societate, în comunitate. Am discutat deja şi cu domnul preşedinte şi ne chiar ne dorim să fim ceva mai activi.

„Motto-ul Fortuna Entertainment Group, „Mai Multe Victorii pentru Suporteri” s-a regăsit pe deplin în evoluțiile din ultima perioadă ale Dunării Călărași, o echipă ce a reușit promovarea în Liga I.

Suporterilor călăreșeni le promitem că vom sprijina clubul Dunărea și că îi așteaptă numeroase surprize în acest sezon la meciurile de pe teren propriu.”

 

Lewis Findlay, General Manager România – Fortuna Entertainment Group, a explicat motivele parteneriatului cu Dunărea Călărași: „Sponsorizăm echipa națională de fotbal a României și nu este o întâmplare faptul că am ales să sprijinim clubul Dunărea Călărași. Jucători tineri, management gândit pe termen lung, suporteri entuziaști și dornici de fotbal de calitate, sunt calități importante pe care le-am căutat la echipele din Liga I și pe care le-am regăsit aici. Ne dorim un parteneriat de durată, încununat cu succese de ambele părți”.

 

Fortuna este cel mai mare operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est. În România, Fortuna este prezentă cu aproape 800 de agentii și online cu o nouă platformă de pariere, www.efortuna.ro, ce oferă anual 230.000 evenimente live.

Printre alte proiecte de sponsorizare, în portofoliul internațional al Fortuna intră naționala de fotbal a României, reprezentativa Poloniei, naționala Slovaciei, echipe de club precum Legia Varșovia sau Slavia Praga, dar și Liga I a Slovaciei, devenită Liga Fortuna.

 

Leave a Reply