Stiri

Dan Alexa: Mediop este realul câştig al acestui joc. Astăzi a demonstrat că e un jucător de liga I

Dunărea Călăraşi a fost învinsă duminică acasă de Craiova cu 3-1, golul fiind înscris în minutul 64 de senegalezul Ndiaye Mediop (foto centru). Pe lângă gol, Mediop şi-a mai trecut în cont alte 2-3 ocazii, punându-l de fiecare dată în încurcătură pe adversarul său direct, Renato Kelic.

Antrenorul Dan Alexa a lăudat prestaţia sa la conferinţa de presă spunând despre atacantul adus în vară de la Ripensia Timişoara că e „realul câştig al acestui joc” demonstrând că are calităţile necesare de a juca în liga I. „Mediop a înscris dintr-o poziţie aproape imposibilă şi a ratat apoi din 2 metri. Una peste alta, Mediop, cred că este câştigul real al acestui joc. Nu uitaţi, acum 4 ani juca în liga a 4-a. Mediop e un fotbalist pe care-l cunosc foarte bine şi astăzi a demonstrat că e un jucător bun de liga I” a declarat tehnicianul Dunării care a mai adăugat că nu se va opune unui transfer în eventualitatea unei oferte sosite la club pe numele său. „Orice jucător e de vânzare. Suntem o echipă cu un buget mic. Nu ne permitem să ţinem jucători dacă avem oferte pentru ei. Important e să vină ofertele iar el să rămână cu picioarele pe pământ. Duminică a fost al doilea său joc în liga I. A făcut un meci foarte bun şi la Tg. Mureş. E un atacant foarte mobil, foarte puternic care în orice moment poate să fie periculos” a conchis Dan Alexa.

 

Ndiaye Mediop – Scurtă prezentare

S-a născut pe 2 iunie 1991 în Senegal, la Saint Louis. A mai jucat la ACS Ghiroda şi Ripensia Timişoara. Pentru Dunărea a fost integralist în partidele cu Hermannstadt (Et. 3) şi U Craiova (et. 4). Potrivit site-ului www.transfermarkt.ro, Mediop valorează acum 250 de mii de euro.

Leave a Reply