Stiri

Dan Alexa: Orice punct cu echipele superioare nouă e binevenit!

Meci de foc astăzi atât la propriu cât şi la figurat astăzi pentru “galben – albaştri”. De la ora 15.30 de minute, în meci contând pentru etapa a 4-a, Dunărea se va duela, la peste 33 de grade Celsius, cu ocupanta locului 3 din sezonul precedent, U Craiova, echipă care a câştigat în primăvară şi trofeul Cupei României. Asta după ce în primele două runde, Dan Alexa&Co au întâlnit succesiv campioanele din 2017, FC Viitorul, respectiv 2018, CFR Cluj obţinând o victorie şi un egal.

Antrenorul Dunării a evidenţiat superioritatea oltenilor însă se aşteaptă astăzi la o evoluţie bună a elevilor săi susţinând vineri, la conferinţa de presă, că şi un punct obţinut în faţa Craiovei ar fi o performanţă. „Craiova a terminat pe 3 anul trecut. Normal că jucăm să câştigăm, de aici plecăm! Dar orice punct cu echipele superioare nouă e binevenit” a spus Dan Alexa care se teme cel mai mult de vârful lor de atac, Alexandru Mitriţă, jucător evaluat de www.transfermarkt.ro la 2,5 milioane euro, aproape jumătate din tot lotul Dunării.

Partida din această după-amiază va fi arbitrată de reputatul Ovidiu Haţegan, arădeanul fiind desemnat recent arbitru de rezervă la Supercupa Europei dintre Real Madrid şi Atletico Madrid, meci programat pe 15 august în capitala Estoniei, Tallinn.

În acest moment, Dunărea se află pe 6 în clasament cu 5 punct în vreme ce Craiova lui Devis Mangia e pe 12 cu 2 puncte.

Leave a Reply