Stiri

Dan Alexa: Trebuie să tratăm foarte serios acest joc cu Craiova

Dunărea se pregăteşte de un alt duel de zile mari. După ce în primele două runde şi-a măsurat forţele cu campioanele din 2017 şi 2018, duminică, Dunărea va întâlni la Călăraşi câştigătoarea ultimei ediţii a Cupei României, U Craiova, echipă care a încheiat sezonul precedent pe 3.

Antrenorul Dan Alexa a vorbit vineri despre partida cu Craiova declarând printre altele că elevii săi ar putea specula momentele de slăbiciune ale oltenilor care n-au câştigat nici un joc în actuala ediţie de campionat iar joi au pierdut manşa tur cu nemţii de la RB Leipzig (scor 3-1), din turul 3 preliminar al Europa League dacă vor aborda confruntarea cu multă determinare şi seriozitate. “Întâlnim o echipă care nu trece prin momente tocmai favorabile. N-a reuşit să câştige până acum în campionat şi în plus vine după o o deplasare grea din Germania. Cu toate astea U Craiova e o formaţie care are jucători de calitate care pot să facă diferenţa. În momentul acesta, ei îşi pun mari speranţe în meciul de la Călăraşi de unde speră să se producă şi revirimentul mult aşteptat. Trebuie să tratăm acest joc foarte serios. Craiova a mai avut momente proaste şi anul trecut dar prin calitatea jucătorilor săi a reuşit să-şi revină. Pentru noi foarte important e să avem determinare, să venim cu un plus faţă de ei şi să profităm de faptul că au jucat joi seară. Cred că vor avea şi modificări în echipă pentru că joacă returul săptămâna viitoare şi se gândesc că mai pot obţine calificarea” a spus Dan Alexa care a mai adăugat că susţinerea publicului este esenţială în astfel de partide. “Important e să avem sprijinul publicului. De asemenea să fim foarte atenţi la jucătorii lor de top şi mă gândesc în primul rând la Mitriţă şi Cicâldău. În afară de FCSB, doar Craiova mai cumpără jucători şi o face pe bani mulţi. Am înţeles că e un club foarte serios din acest punct de vedere. E un meci greu, împotriva unei echipe fanion a fotbalului românesc. Trebuie să-l tratăm foarte serios şi să obţinem maximul. O eventuală victorie ar da valoare şi mai mare punctelor obţinute cu CFR Cluj şi FC Viitorul”.

Partida Dunărea Călăraşi – U Craiova 1948 CS  se va desfăîşura duminică, 12 august, de la ora 15.30 de minute pe arena Ion Comşa.

Dunărea ocupă în acest moment locul 5 în clasament cu 5 puncte iar Craiova e pe 11 cu 2 puncte.

Leave a Reply