Stiri

Dan Alexa, despre U Craiova: Trece printr-o periodă grea. Se vede că nu mai are acelaşi dinamism!

În runda a 4-a a ligii I Betano, Dunărea se va duela la Călăraşi cu o altă formaţie de top, U Craiova, ocupanta locului 3 la finele sezonului trecut şi totodată deţinătoarea “la zi” a Cupei României. Oltenii au început slab acest campionat obţinând doar 2 puncte în primele 3 partide jucate. Ba mai mult, Craiova a înscris primele goluri abia în etapa a 3-a, acasă cu FC Botoşani.

Antrenorul Dan Alexa a declarat vinerea trecută înaintea disputării jocurilor din runda a 3-a că U Craiova traversează momente dificile iar după plecările lui Băluţă şi Gustavo, echipa olteană a devenit mai vulnerabilă. Tehnicianul “galben – albaştrilor” consideră că într-un astfel de context şi victoria este posibilă. “Noi trebuie să plecăm de la aceste prime două jocuri ale noastre. Am reuşit să obţinem puncte în faţa a două din cele mai bune echipe ale campionatului. Cred că putem să punem probleme oricui şi să obţinem puncte importante” a spus Alexa care a continuat “Craiova resimte mult lipsa celor doi jucători de atac, Băluţă şi Gustavo. Ei şi Mitriţă erau punctul lor forte. Se vede că nu mai au acelaşi dinamism. Totuşi, Craiova rămâne o echipă periculoasă.”

În ultima rundă, U Craiova a remizat acasă cu FC Botoşani, scor 2-2, ambele goluri fiind marcate în prima repriză de Al. Mitriţă (21 şi 35). Echipa antrenată de Devis Mangia se află pe 11 cu doar 2 puncte.

Înaintea meciului cu Dunărea, Craiova va disputa joi, în deplasare, prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League cu echipa germană, RB Leipzig

Partida Dunărea – U Craiova se va desfăşura duminică, 12 august, de la ora 15.30 de minute. “Galben – albaştrii” care au terminat la egalitate duelul de la Tg. Mureş cu Hermannstadt (1-19, etapa trecută, au mare nevoie de susţinerea publicului.

Pentru acest meci, biletele pot fi achiziţionate la următoarele preţuri:

Tribuna I – 25 lei

Tribuna II – 30 lei

Trbuna acoperită – 80 lei

Zona Family (1 parinte+1 copil) – 15 lei (în limita celor 420 de locuri disponibile)

 

Rezultate obţinute de Dunărea în acest sezon

Et. 1 FC Viitorul – Dunărea 0-1

Et. 2 Dunărea – CFR Cluj 0-0

Et. 3 Hermannstadt – Dunărea 1-1

Rezultate obţinute de U Craiova 1948 CS

Et. 1 U Craiova – Politehnica Iaşi 0-0

Et. 2 Sepsi Sf. Gheorghe – U Craiova 1-0

Et. 3 U Craiova – FC Botoşani 2-2

Leave a Reply