Stiri

Alin Dobrosavlevici, în echipa ideală a etapei a 3-a!

Dunărea Călăraşi reuşeşte şi în etapa a 3-a a să furnizeze un jucător în echipa ideală, realizată de revista LPF. În acest „11” figurează fundaşul central, Alin Dobrosavlevici, autorul golului egalizator al echipei noastre în jocul de la Tg. Mureş cu Hermannstadt. Sosit la Călăraşi la finele anului trecut, Dobrosavlevici a fost integralist în toate cele 3 partide oficiale disputate de Dunărea în acest sezon al ligii I.

În primele două runde, portarul Cătălin Straton a fost inclus în echipa ideală.

 

Iată cum arată cel mai bun unsprezece în viziunea revistei LPF:

PORTAR

Cătălin Căbuz (AFC Hermannstadt / 22 ani / 3 jocuri) – Chiar dacă a primit gol în prelungiri, tânărul portar sibian s-a remarcat prin mai multe intervenţii. Prestaţii bune în toate cele 3 meciuri din ediţia curentă.

 

FUNDAŞI

Andrei Miron (FC Botoşani / 24 ani / 3 jocuri) – S-a dovedit a fi din nou decisiv pentru echipa sa, de astă dată printr-un gol marcat. În momentul de faţă, împreună cu Andrei Burcă, formează unul dintre cele mai bune cupluri de fundaşi centrali din Liga 1.

Alin Dobrosavlevici (Dunărea / 23 ani / 3 jocuri) – A marcat golul graţie căruia elevii lui Dan Alexa au rămas neînvinşi pe prima scenă, ceea ce reprezintă o performanţă remarcabilă pentru o nou-promovată. A fost doar a doua sa reuşită în Liga 1.

Sorin Buşu (Gaz Metan / 29 ani / 3 jocuri) – A făcut unul dintre cele mai bune meciuri în tricoul Gazului. Pe lângă pasa de gol, s-a remarcat prin raidurile din banda sa, unde a acoperit excelent ambele faze de joc.

 

MIJLOCAŞI

Valentin Mihăilă (U Craiova / 18 ani / 2 jocuri) – Titularizat pentru a doua oară în prima ligă, tânărul jucător craiovean a fost o surpriză plăcută. Contra Botoşaniului, acesta a scos un penalty şi a oferit o pasă decisivă.

Olimpiu Moruţan (FCSB / 19 ani / 3 jocuri) – Deşi a evoluat doar în ultimele 25 de minute, s-a evidenţiat din plin. A marcat un gol, primul în campionat pentru roş-albaştri, şi a oferit o pasă decisivă. Este o mare speranţă a fotbalului românesc.

Darius Olaru (Gaz Metan / 20 ani / 3 jocuri) – Cu un gol şi o pasă decisivă, decarul medieşenilor a fost omul meciului care i-a dus pe ardeleni în fruntea clasamentului, cu două puncte avans faţă de prima urmăritoare. Este unul dintre remarcaţii Ligii 1 în acest start de sezon.

Florin Tănase (FCSB / 23 ani / 3 jocuri) – A avut o prestaţie demnă de decar. I-a oferit lui Gnohere două pase decisive, ambele la fel de spectaculoase. Este un jucător indispensabil în jocul gândit de Nicolae Dică.

 

ATACANŢI

Denis Drăguş (Viitorul / 19 ani / 3 jocuri) – Intrat pe teren în repriza secundă, a schimbat total jocul dobrogenilor. Trece printr-o perioadă formidabilă, dovadă că a marcat de 5 ori în acest start de sezon competiţional, în toate competițiile.

Harlem Gnohere (FCSB / 30 ani / 2 jocuri) – Un veritabil vârf de careu. A ajuns la 40 de goluri în doar 92 de jocuri bifate pe prima scenă din România, o cifră de-a dreptul impresionantă.

Alexandru Mitriţă (U Craiova / 23 ani / 3 jocuri) – A marcat primele goluri ale oltenilor din acest sezon. Graţie dublei izbutite în ultima rundă, rapidul jucător craiovean a ajuns la 20 de reuşite în 84 de meciuri jucate în Liga 1.

 

ANTRENORUL ETAPEI:

Nicolae Dică (FCSB / 38 ani) – A îmbinat excelent experienţa cu tinereţea şi a format o echipă care practică un joc în viteză de calitate. De asemenea, a schimbat excelent, 2 dintre jucătorii introduşi de “Dicanio” contribuind  la reuşitele roş-albaştrilor.

Sursa www.lpf.ro

Leave a Reply