Stiri

Valentin Munteanu, după jocul cu Hermannstadt: Am crezut până la final!

Valentin Munteanu a fost titular în partida de la Tg. Mureş cu Hermannstadt, scor 1-1, ratând o ocazie importantă în minutrul 12, după ce a fost servit ideal în careu de Ndiaye Mediop. “Ne bucurăm că am reuşit să marcăm. Am crezut până la final” a spus după meci Vali Munteanu care a mai adăugat că el şi colegii săi au fost motivaţi după ce au vizionat în dimineaţa jocului un interviu al tenismenei, Mihaela Buzărnescu. “Chiar dimineaţă, am văzut un interviu al Mihaelei Buzărnescu care a zis că trebuie să crezi până la final. Asta am făcut şi noi!”

Mijlocaşul Dunării a dezvăluit şi “secretul” care stă la baza rezultatelor bune înregistrate de “galben – albaştri” în acest început de sezon: “Muncim mult, chiar dacă azi din punctual meu de vedere n-am arătat prea bine. Am reuşit să luăm un punct, un punct mare care ne dă încredere în continuare. Suntem o echipă care nu a pierdut cu toate că a avut primele două jocuri foarte grele. Am crezut până la final şi ne bucurăm că nu am pierdut astăzi!”

Duminică, în etapa a 3-a, Dunărea a încheiat la egalitate partida cu sibienii de la Hermannstadt, golul echipei noastre fiind marcat de Alin Dobrosavlevici, în minutul 90+1.

Runda viitoare, Dunărea va juca la Călăraşi cu U Craiova, partida fiind programată duminică, 12 august de la ora 15.30 de minute.

Leave a Reply