Stiri

Alin Dobrosavlevici: În aceste 3 etape am dovedit că suntem o echipă bună!

Dunărea Călăraşi a trecut cu bine şi peste hopul rundei a 3-a remizând la Tg. Mureş cu FC Hermannstadt, golul „galben – albaştrilor” fiind marcat în primul minut al prelungirilor de Alin Dobrosavlevici care a transformat în gol o lovitură liberă executată de la peste 25 de metri de Bodo Kanda. „Am sperat până la capăt. Măbucur că am reuşit să marchez şi să aduc un punct echipei” a spus Dobrosavlevici după meci continuând „Am început bine meciul dar din păcate nu ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor noastre în prima repriză şi am făcut destule greşeli în defensivă. Le-am permis astfel celor de la Hermannstadt să aibă acele ocazii de gol”.

Dobrosavlevici consideră că după primele 3 jocuri disputate în acest sezon al ligii I Betano, când s-a duelat cu campioanele din 2017, FC Viitorul şi 2018, CFR Cluj, Dunărea a dovedit că e o echipă bună care poate juca de la egal la egal cu oricare adversar. „În aceste 3 etape, am dovedit că suntem o echipă bună şi avem şanse să jucăm de la egal la egal cu orice echipă” a conchis Alin Dobrosavlevici.

„Secretul acestor rezultate înseamnă o bună organizare, agresivitate, ambiţie şi determinare, lucruri pe care ni le imprimă antrenorul Dan Alexa în timpul pregătirii noastre săptămânale”

Alin Dobrosavlevici

Leave a Reply