Stiri

Aitor Monroy: Dacă vom continua aşa, va fi greu pentru alte echipe să câştige la Călăraşi

Spaniolul Aitor Monroy, transferat în această vară de la Dinamo Bucureşti, a fost titular şi integralist în ambele partide disputate de Dunărea în acest nou sezon al ligii I Betano, având de fiecare dată evoluţii apreciabile.

Sâmbătă, după remiza surprinzătoare, de acasă cu „supercampioana” CFR Cluj (scor 0-0), Monroy a declarat că va fi greu pentru viitoarele adversare ale Dunării să câştige la Călăraşi dacă echipa va respecta întocmai strategia lui Dan Alexa. „Facem ce spune antrenorul. Avem o organizare foarte bună şi luptăm până la capăt. Eu cred că am meritat aceste puncte, până acum, şi dacă vom continua aşa, mai cred că va fi greu pentru alte echipe să câştige la Călăraşi” a declarat Monroy care a continuat spunând că Dunărea va trebui să abordeze fiecare duel ca pe o finală: „Trebuie să continuăm pe drumul nostru. Punctuşl acesta cu CFR este pentru noi un plus. Trebuie să jucăm fiecare meci ca pe o finală”.

 

Aitor Monroy s-a născut la Madrid pe 18 octombrie 1987. A început să joace fotbal la RSD Alcala, a urmat Atletico Madrid C şi Atletico Madrid B. În 2011 a sosit în România jucând timp de 3 ani la Ceahlăul Piatra Neamţ. S-a transferat apoi la CFR Cluj (2014 – 2015). A mai evoluat la Sheriff Tiraspol, Maccabi Petah Tikva iar în stagiunea trecută la Dinamo Bucureşti. Potrivit site-ului www.transfermarkt.ro, Monroy este evaluat la 200 dde mii de euro

 

„Publicul a fost minunat.A fost o seară frumoasă pentru toată lumea. Dacă se joacă aşa fiecare meci cred că va fi un campionat foarte puternic”

Aitor Rueda Monroy

 

Leave a Reply