Stiri

Dan Alexa: Îmi doresc de la jucătorii mei foarte multă determinare!

Înaintea startului în noul sezon al ligii I Betano, Dan Alexa a crionat câteva din obiectivele sale subliniind că îşi doreşte din partea elevilor săi foarte multă determinare în partidele pe care le vor disputa începând de duminică pe prima scenă fotbalistică a ţării. „Ce-mi doresc cel mai mult e să omogenizăm cât mai repede lotul, să arătăm ca o echipă de liga I. Este foarte important să fim respectaţi, să devenim o echipă de carfe adversarii noştri să se teamă. Sigur, contează punctele, rezultatele” a declarat Dan Alexa care a mai spus „Aşa cum a precizat şi domnul preşedinte Brişan, obiectivul este menţinerea în liga I. Suntem, deocamdată, o echipă căreia nimeni nu-i dă nicio şansă. Suntem, în acest moment, outsideri. Din acest punct de vedere, consider că nu avem nimic de pierdut. Îmi doresc de la jucătorii mei foarte multă determinare, să văd în joc ceea ce au lucrat în perioada asta. Avem mulţi jucători debutanţi în L1. Diferenţa o face în primul rând mentalul şi în funcţie de acest lucru am făcut şi selecţia jucătorilor”.

În prima etapă a noului sezon al ligii I Betano, Dunărea va juca în deplasare cu campiona din 2017, FC Viitorul, duelul fiind programat duminică, 22 iulie, de la ora 18.00 la Ovidiu.

Sâmbătă, 28 iulie, tot de la ora 18.00, Dunărea va întâlni la Călăraşi campioana din 2018, CFR Cluj, câştigătoarea „la zi” a Supercupei României.

În runda a 3-a, Dan Alexa&Co vor juca la Tg. Mureş cu fosta sa „colegă” din L2, FC Hermannstadt, finalista ultimei ediţii a Cupei României.

În etapa a 4-a, Dunărea se va afla faţă un faţă cu un alt adversar de top din fotbalul românesc, U Craiova, nimeni alta decât deţinătoarea trofeului Cupa României 2018.

În fine, în runda a 5-a, Dunărea se va deplasa la Giurgiu pentru confruntarea cu campioana din 2016, Astra.

Leave a Reply