Stiri

Dunărea, victorie previzibilă cu Ulmu!

Dunărea Călăraşi a încheiat seria partidelor de verificare din această pauză competiţională cu o victorie previzibilă. Miercuri seară la Roseţi „galben – albaştrii” au susţinut o partidă – şcoală cu câştigătoarea Cupei României – faza judeţeană, Mostiştea Ulmu câştigând clar cu 5-1 (3-1)

Missi Mezu a deschis scorul în minutul 16 fructificând o pasă foarte bună primită de la Silviu Pană de undeva de la centrul terenului. Două minute mai târziu, Alin Şeroni a reluat imparabil cu capul din corner mărind scorul la 2-0.

În minutul 23, Mostiştea reduce din diferenţă, Mihai Alexandru reluând în poarta apărată de Cezar Lungu din marginea careului mic.

Diferenţa de 2 goluri se reface în minutul 39 când Bodo Kanda înscrie din lovitură liberă de la 20-22 de metri lateral stânga după ce în prealabil fusese faultat Ndiaye Mediop, scăpat pe un contraatac.

După pauză, la 3 minute de la reluare, Mediop e la locul potrivit transformând în gol o pasă foarte bună primită de la Kanda în careul oaspeţilor.

Tabela se închide în minutul 61 când din nou Missi Mezu înscrie trecându-şi în cont dubla.

Antrenorul Dan Alexa a avut la dispoziţie un lot restrâns evoluând astăzi, cu precădere, cei care n-au jucat sau au făcut-o prea puţin la Slobozia, în amicalul cu Unirea, disputat sâmbăta trecută.

Partida a fost condusă la centru de Ionuţ Rădulescu din Călăraşi.

Dunărea va debuta oficial în campionat duminică, 22 iulie, când va întâlni în deplasare pe FC Viitorul Constanţa. Partida e programată pe arena centrală din cadrul Academia Gheorghe Hagi, de la ora 18.00.

Dunărea Călăraşi – Mostiştea Ulmu 5-1 (3-1)

Au marcat: Missi Mezu (16, 61), A. Şeroni (18), B. Kanda (39), N. Mediop (48) / Al. Mihai (23)

Dunărea: C. Lungu – I. Ţenea, I. Balaur, A. Şerini, G. Mendy – S. Cucu – B. Kanda, S. Pană, L. Buzan, Missi Mezu – N. Mediop. Au mai jucat după pauză: G. Simion, Al. Dincă şi A. Babei.

Antrenor Dan Alexa

Leave a Reply