Stiri

Dunărea, victorie la scor de tenis cu Unirea!

Cu 8 zile înainte de startul în sezonul 2018 – 2019 al ligii I Betano, Dunărea Călăraşi s-a deplasat, sâmbătă dimineaţă, la Slobozia pentru amicalul cu Unirea, formaţie care a încheiat campionatul trecut al ligii a 3-a pe locul 3 în topul Seriei a 2-a.

Partida a fost la discreţia echipei noastre care a câştigat clar cu 6-0 (4-0).

Valentin Alexandru a deschis scorul în minutul 11 transformând în gol, din marginea careului mic, o centrare excelentă, livrată de pe stânga de Georgian Honciu. Tot el a mărit diferenţa 11 minute mai târziu. Faultat în careu, golgeterul Dunării din sezonul trecut a înscris fructificând o lovitură de la 11 metri.

Tabela se modifică a 3-a oară în minutul 34 şi tot în favoarea Dunării. Georgian Honciu a şutat imparabil de la 18 metri uşor lateral stânga, balonul ducându-se sub bara transversală. Nicio reacţie din partea portarului Unirii!

În ultimul minut al primei părţi, Bogdan Şandru a prins un şut violent de la peste 30 de metri, balonul a fost cu greu respins de portarul gazdelor până la Valentin Alexandru care a marcat al 3-lea său gol.

În repriza secundă, Dunărea, modificată sensibil, din minutul 62, înscrie alte două goluri prin Ndiaye Mediop care a reluat în plasă şutând pe jos din întoarcere de la marginea careului mare (min 67) şi Silviu Pană care a transformat o nouă lovitură de la 11 metri obţinută de echipa noastră după un fault în careu asupra lui Mediop (min. 82).â

Săptămâna viitoare premergătoare primului joc cu FC Viitorul (programat duminică, 22 iulie, de la ora 18.00 la Ovidiu), Dunărea va mai disputa un joc – şcoală cu Mostiştea Ulmu, la Roseţi, de la ora 18.00.

 

Unirea Slobozia – Dunărea Călăraşi 0-6

Au marcat: Valentin Alexandru (11′, 22′ – pen., 45), Georgian Honciu (34′), Ndiaye Mediop (67′), Silviu Pană (82′ – pen.)

Dunărea: C. Straton (62′ C. Lungu) – F. Gligorov (62′ B. Kanda), B. Şandru (62′ G. Mendy), A. Dobrosavlevici, D. Ispas – A. Monroy (62′ S. Cucu) – M. Drăghiceanu (62′ L. Buzan), Cr. Puşcaş (62′ Missi Mezu), G. Honciu (62′ S. Pană), Valentin Munteanu (62′ H. Keyta) – V. Alexandru (62′ N. Mediop).

Antrenor: Dan Alexa

N-au jucat: G. Popa – I. Ţenea, A. Şeroni, Al. Dincă, A. Babei, I. Balaur, Gabi Simion.

Leave a Reply