Stiri

Fl. Brişan: Băieţii sunt motivaţi şi abia aşteaptă să debuteze în liga I!

Preşedintele executiv al Dunării, Florin Brişan, s-a aflat la finele săptămânii trecute în cantonamentul „galben – albaştrilor” din Turcia, de la Bolu, urmărind şi cel de-al doilea joc de verificare cu Levadia Tallinn, câştigat de estonieni cu 1-0. În opnia sa, Dunărea se află pe drumul cel bun iar elevii lui Dan Alexa abia aşteaptă startul în noul sezon al ligii I. „Deocamdată, echipa pare nesudată. Am avut la dispoziţie doar 5 zile, deja după al doilea meci s-a văzut o schimbare în bine. Luni băieţii au câştigat cu 3-1 partida cu FK Shkupi din Macedonia şi din ce am vorbit cu antrenorul Dan Alexa a fost mult mai bine decât la primele două meciuri. Nu sunt probleme de sănătate în afară de Şeroni care are o uşoară indisponibilitate. Toţi ceilalţi sunt în regulă. Băieţii sunt motivaţi, abia aşteaptă să debuteze în Liga I. E o provocare şi pentru ei, există concurenţă pe fiecare post. Dacă ar fi să mă întrebi, acum cred că nici Dan nu ştie care sunt primii 11 care vor intra în primul meci. Mai e timp până la începerea campionatului să-şi definitiveze 11-le de bază.” a explicat Brişan care a mai adăugat că jucătorii nou – veniţi aduc un plus de valoare: În ceea ce priveşte noutăţile, e limpede că au adus un plus de valoare pentru lotul nostru existent deja. Lucrul ăsta nu face decât să mă bucure şi să sper ca şi ceilalţi componenţi ai lotului să fie mai motivaţi şi să încerce să-şi crească nivelul.”

 

Dunărea va încheia cel de-al doilea stagiu de pregătire duminică, 8 iulie Până atunci va mai disputa miercuri, 4 iulie, de la ora 17.00 ultimul test, adversara “galben – albaştrilor” fiind bosniecii de la NK Celik Zenica, locul 11 în ultima ediţie  de campionat. “Duminică revine echipa în ţară. Jucătorii nostri au liber până miercuri dimineaţă când se vor reuni la Călăraşi urmând ca în următoarele zile să ne antrenăm la Modelu.” a continuat Brişan.

 

Până la startul noului sezon al ligii I Betano, programat pe 21 iulie, Dunărea va disputa şi un amical, prilej cu care-şi va prezenta şi lotul pentru stagiunea viitoare. “Va avea loc şi un amical, cu ACS Şirineasa, nou – promovată în liga a 2-a, aici la Călăraşi. Cu acest prilej va fi prezentat şi lotul echipei noastre pentru noul sezon al ligii I” a conchis preşedintele executive al Dunării, Florin Brişan.

 

Leave a Reply