Stiri

Bun venit, Stelian Cucu!

Stelian Cucu este noul fotbalist al Dunării Călăraşi. Mijlocaşul de 28 de ani a semnat un contract cu gruparea din B-dul Republicii 39, valabil un sezon cu posibilitatea de prelungire pentru încă unul. „Stelian Cucu se va alătura lotului nostru şi îmi doresc din toată inima ca experienţa sa să fie de bun augur pentru noi. Este un mijlocaş de care avem nevoie şi sper să se integreze rapid pentru a deveni o piesă importantă în angrenajul Dunării. Succes şi bun venit la Călăraşi!” este mesajul transmis de preşedintele executiv al Dunării, Florin Brişan.

Cucu este al 6 lea jucător transferat în această vară la Călăraşi după Denis Ispas (fundaş), Georgian Honciu (fundaş), Ndiaye Mediop (atacant – Senegal), Aitor Monroy (mijlocaş – Spania) şi Filip Gligorov (fundaş – Macedonia)

Stelian Cucu s-a născut la Galaţi pe 15 septembrie 1989. Mijlocaş defensiv, el a jucat ultima oară, timp de 3 sezoane, în liga I la FC Botoşani. A mai evoluat la Dunărea Galaţi, Concordia Chiajna (L2 – 2010 / 2011) şi Oţelul Galaţi (L1 – 2014 / 2015). A disputat 90 de partide în liga I.

Leave a Reply