Stiri

Dunărea a efectuat, luni, prima şedinţă de pregătire

Dunărea Călăraşi s-a reunit luni la prânz, la Snagov, efectuând după-amiază şi prima şedinţă de pregătire. A fost mai degrabă un antrenament de dezmorţire, desfăşurat la baza de la  Corbeanca.

Preşedintele Florin Brişan a declarat că echipa s-a cantonat în condiţii foarte bune la Snagov, într-o locaţie de 3 stele, urmând ca până vineri să facă doar antrenamente fizice. „Condiţiile de cazare şi masă sunt destul de bune. Băieţii stau într-o locaţie de 3 stele, amplasată într-o zonă liniştită în Pădurea de la Snagov. Chiar în prima zi, au efectuat şi primul antrenament, în noul echipament al sponsorului nostru Acerbis. Terenul de antrenament este la Corbeanca şi arată foarte bine. Miercuri şi joi vor efectua vizita medicală la o clinică din Chiajna urmând ca sâmbătă să revină acasă. De luni, urmează al doilea stagiu în Turcia” a susţinut preşedintele Brişan prezent la reunirea jucătorilor sub comanda lui Dan Alexa şi a celorlalţi membri ai staffului tehnic.

Lotului deplasat la Snagov s-au alăturat şi foştii jucători ai Chindiei, acontaţi de conducerea Dunării încă din iarnă, Georgian Honciu (29 de ani – mijlocaş) şi Denis Ispas (24 de ani – fundaş). Cei doi au evoluat în primăvară la CS Şirineasa, echipă care a promovat în liga a 2-a.

Leave a Reply