Stiri

Florin Brişan: Dacă ai voinţă, poţi să realizezi orice!

Florin Brişan este un preşedinte extrem de fericit. Dunărea Călăraşi a reuşit în premieră, să promoveze în liga I chiar de pe locul I performanţă care i-a adus şi un trofeu acordat de FRF campioanei ligii a 2-a. La scurt timp după finalul jocului Metaloglobus – Dunărea, scor 0-2, din ultima etapă, desfăşurat sâmbătă la prânz, Florin Brişan a acotdat un scurt interviu pe care vă invităm să-l citiţi în continuare:

Domnule preşedinte Brişan, promisiune onorată. Dunărea a promovat în liga I chiar de pe prima poziţie. Felicitări! Cum comentaţi această ispravă a băieţilor, a antrenorilor, a dumneavoastră?

Mulţumesc. Este ceva ce nu poate fi descries în cuvinte, mai ales acum. Le mulţumesc băieţilor că au dat până la capăt dovadă de character şi nu s-au mulţumit doar cu promovarea. Au vrut să fie cei mai buni din liga a 2-a şi au reuşit. Am demonstrate că suntem cea mai bună echipă din acest eşalon. Sper să facem o figură frumoasă şi în continuare. Să ne bucurăm cât mai mult de aceste realizări extraordinare şi să ne continuăm acest parcurs bun ţi în liga I.

Speraţi în urmă cu vreo 8-9 luni că vom promova în L1?

Am mai spus-o, pentru Dan şi pentru mine, acesta era obiectivul: promovarea! Visul nostru a devenit realitate! Am reuşit să-i angrenăm şi pe ceilalţi componenţi în jurul nostru şi să-i convingem că putem câştiga liga a 2-a. Se pare că ne-a reuşit. Dacă ai voinţă, poţi realiza orice!

Suntem în liga I…

Da, mai exact din 5 mai. Doresc să construim o echipă competitivă pentru prima ligă încă de la bun început. Să nu ne facem de râs. Sper să reuşim şi acest lucru.

Cum vi s-a părut partida cu Metaloglobus?

În prima repriză, băieţii au alergat mai mult, în a doua au mai lăsat motoarele. Rezultatul era previzibil!

Leave a Reply