Stiri

Dorinel Dincă: Încă nu cred că suntem în liga I. E un vis prea frumos!

Preşedintele AJF Călăraşi, Dorinel Dincă a fost prezent sâmbătă la Bucureşti pentru a urmări partida dintre Metaloglobus şi Dunărea din ultima etapă a ligii a 2-a şi a avut emoţii uriaşe. Pe de o parte pentru că în teren se afla Dunărea, echipă pentru care a marcat goluri importante în Divizia B, în perioada 1995-1998, iar pe de altă parte pentru că la gazde a jucat şi băiatul său, Alex, împrumutat până la 30 iunie la formaţia din Pantelimon. Alex a fost titular şi integralist având o evoluţie peste media echipei la care a fost împrumutat în pauza de iarnă.

Domnule preşedinte, cum vi s-a părut meciul cu Metaloglobus?

Un meci cu miză destul de importantă pentru ambele echipe. Atât pentru Dunărea ca să obţină acest trofeu, cât şi pentru Metaloglobus ca să se salveze de la retrogradare.

Aţi avut duble emoţii astăzi. Pe de o parte pentru Dunărea, echipă la care aţi jucat şi la care ţineţi enorm iar pe de altă parte şi pentru Alex care a jucat pentru Metaloglobus astăzi şi a făcut-o destul de bine.

Da, evoluţia lui a fost peste media echipei mai ales în repriza a doua. El trebuie să dea dovadă că este jucător profesionist. Indiferent unde va juca el trebuie să-şi facă datoria.

Suntem în Liga I! Puteţi să credeţi?

Nu, încă nu cred nici în momentul de faţă pentru că e un vis prea frumos dar acum ce trebuie să facem este să ne pregătim şi să abordăm această promovare în Liga I cu mare încredere. Important este să fim foarte pregătiţi la debutul în Liga I.

Leave a Reply