Stiri

Dan Alexa: Cred că i-am făcut mândri pe călărăşeni!

Victorie logică pentru Dunărea pe Metaloglobus, scor 2-0, rezultat care a generat promovarea echipei noastre în prima ligă chiar de pe primul loc al topului L2. Antrenorul Dan Alexa a declarat imediat după partida cu Metaloglobus că Dunărea merita să promoveze în L1 de pe primul loc, conducând plutonul ligii a 2-a săptămâni bune, la rând.

Reunirea lotului se va produce pe 18 iunie, obiectivul fiind crearea unei echipe competitive care să facă faţă rigorilor primului eşalon.

 

Tehnicianul Dunării a avut şi un mesaj pentru toţi susţinătorii, începând cu suporterii şi terminând cu reprezentanţii principalilor finanţatori, Consiliul Judeţean, respectiv Primăria şi Consiliul Local Călăraşi.

Dane, am trecut cu bine şi peste acest ultim meci. O victorie care ne-a adus şi Cupa la Călăraşi. Felicitări! Ce ne poţi spune?

Anul acesta a fost într-adevăr anul Călăraşiului. Cred că am meritat să câştigăm. Am condus în marea majoritate a timpului. Puteam să „închidem” acest subiect chiar în urmă cu 2 jocuri. Am căutat să dăm şanse şi altor jucători. În plus, ne-au lipsit şi câţiva componenţi de bază: golgeterul nostru, Valentin Alexandru, Missi Mezu, Valentin Munteanu, un jucător care ştie să facă diferenţa, Drăghiceanu, care ne-a lipsit aproape tot returul. Astăzi am arătat că am abordat meciul aşa cum trebuia. Pe lângă cele două goluri înscrise, am mai ratat alte două. O victorie meritată! Îmi pare rău de Metaloglobus, tocmai de aceea nici nu vrem să ne bucurăm aici aşa de mult.

Am încheiat un capitol extrem de benefic pentru fotbalul călărăşean. Urmează o scurtă vacanţă meritată. Când va fi reunirea?

Pe 18 iunie. Încercăm încă de pe acum să facem o analiză obiectivă la nivelul lotului. Trebuie să aducem jucători pentru că liga I este la un alt nivel.

Mesajul tău pentru susţinători, pentru toţi cei care au contribuit într-un afel sau altul la realizarea acestui obiectiv unic?

Le mulţumesc că au fost alături de noi. Am simţit sprijinul călărăşenilor de fiecare dată. Îi mulţumesc lui Florin Brişan pentru faptul că ne-a asigurat toate condiţiile. Le mulţumesc domnilor Dan Drăgulin, primarul Călăraşiului, Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean, că au ţinut pasul cu noi. Performanţa asta nu-i doar a noastră ci a tuturor călărăşenilor. Cred că i-am făcut mândri pe cei din Călăraşi. Este o performanţă pentru că am intrat în istorie. Indiferent ce va fi, peste ani, istoria s-a scris!

Leave a Reply