Stiri

CN U19: Dunărea s-a calificat la Turneul Final

Dunărea Călăraşi a fost învinsă sâmbătă dimineaţă în ultimul joc din grupă din cadrul Turneului Semifinal al CN U19 la futsal de Viitorul Ştiinţa Craiova cu 5-3. În ciuda acestui rezultat negativ, echipa antrenată de Marian Şotârcă şi George Tomescu s-a calificat la Turneul Final (Final Eight) de pe locul 2, împreună cu Informatica Timişoara, formaţia clasată pe primul loc. În Grupa A, fiecare echipă a acumulat câte trei puncte, criteriul de departajare fiind cel al golaverajului.

„Ne-a durut acea înfrângere, dar am fost nevoiți să trecem peste ea. Avem o echipă foarte bună, cu jucători talentați, de mare viitor. Nu întâmplător am reușit acum calificarea în Final Eight, unde ne vom bate pentru titlul de campioană. Am învins Informatica, trupă foarte puternică, dar am pierdut în ultimul meci în fața gazdelor. Cred că a fost și puțină relaxare. Una peste alta, după disputarea acestor turnee zonale semifinale, cred că avem copii ce vin din urmă. Trebuie doar să avem grijă de ei, să-i creștem. Cred că avem viitor în futsal”, a declarat, pentru www.frf.ro, Marian Șotârcă.

Echipele clasate pe primele două locuri din cele 4 grupe s-au calificat în Final Eight, etapă care va avea loc la finalul lunii mai, într-una dintre localitațile care vor avea reprezentante în ultimul act.

Formațiile care vor lupta pentru titlul de campioană a României sunt: Informatica Timișoara, Dunărea Călărași, Autobergamo Devca, Pro Tineret Sighișoara, CS United Galați, Inter Vaslui, KSE Târgu Secuiesc și FK Odorheiu Secuiesc.

Grupa A / Rezultate

Viitorul Știința Craiova – Informatica Timișoara   0-5

Informatica Timișoara – Dunărea Călărași           5-6

Viitorul Știința Craiova – Dunărea Călărași          5-3

Clasament

  1. Informatica Timişoara   2   1   0   1   10-6   3

2. Dunărea Călăraşi          2   1   0   1   9-10   3

3. Viitorul Craiova              2   1   0   1   5-8     3

Leave a Reply