Stiri

Dunărea, contract cu DSM care va asigura sistemul de afişaj cu LED-uri

Ca şi promovată în liga I, Dunărea Călăraşi se pregăteşte pentru prima sa “aventură” în elita fotbalului românesc. După ce a obţinut licenţa care-I conferă dreptul de a evolua din sezonul viitor în L1, conducerea executivă a Dunării a mai făcut un pas în direcţia identificăriii surselor private de finanţare a echipei. Şi e unul chiar important! Preşedintele Florin Brişan susţine că în cel mai scurt timp va semna un contract cu firma Durby Sports Marketing (DSM) care va asigura sistemul de afişaj cu LED-uri pe stadion în timpul desfăşurării partidelor de fotbal de acasă. “Discuţiile sunt ca şi încheiate. În curând vom semna un contract cu firma Durby Sport Marketing care se ocupă printre altele şi cu administrarea bannerelor de publicitate cu LED pentru stadioane. Şi noi vom avea posibilitatea să vindem spaţiu de publicitate în limita a 20 de minute. Restul de 70 de minute revin DSM-ului. În plus vom primi pentru fiecare meci şi o sumă de bani, deloc neglijabilă” a declarat Brişan.

Durby Sports Marketing este condusă de Bobby Durbac, fost director de marketing al FC Steaua Bucuresti pentru o perioada de 3 sezoane. Inainte de aceasta, Bobby Durbac a lucrat timp de 14 ani pentru Panasonic, ca director de marketing si 3 ani la BenQ pe postul de manager national. Din acesti 14 ani, 3 i-a petrecut in Viena, pe post de coordonator de marketing la sediul Panasonic pentru Europa Centrala si de Est.

Durby Sports Marketing a contribuit prin serviciile de publicitate perimetrală, la spectacolul ultimelor două partide oficiale disputate pe teren propriu de ”tricolori” în campania de calificare la Cupa Mondială ce se va desfăşura în Rusia în 2018.

Leave a Reply