Stiri

Fl. Brişan: N-am să uit niciodată această zi!

Dunărea Călăraşi a promovat sâmbătă în liga I deşi până la finalul sezonului mai sunt de disputat 5 etape. În prezenţa unui public generos, Dunărea a învins pe Ripensia Timişoara cu 3-1 asigurându-şi ecartul de puncte necesar şi suficient ca să fie scutită de emoţie în ultimele sale partide.

Preşedintele Florin Brişan (foto) aproape că nu mai avea grai după meci. Nu-mi vine să cred. Trăiesc momente incredibile. Am câştigat şi acest meci, extrem de important prin prisma presiunii legate de promovare şi iată-ne în liga I. Nici n-am cuvinte să descriu bucuria pe care o simt în aceste clipe. N-am să uit niciodată această zi de 5 mai 2018. Îi felicit pe băieţi, pe antrenori şi le mulţumesc tuturor celor care au pus umărul la dezvoltarea acestui vis: finanţatori, Primăria Călăraşi, Consiliul Local Călăraşi, Consiliul Judeţean Călăraşi, sponsorii şi mai ales suporterii. Ei au fost astăzi, dacă-mi este permis, al 12-lea nostru jucător. Această promovare este a lor!a reuşit să spună preşedintele grupării din B-dul Republicii, 39.

Brişan a acceptat să preia mandatul de preşedintele în săptămâna premergătoare desfăşurării jocurilor din runda a 2-a iar de atunci şi până acum, Dunărea a obţinut 26 de victorii, 5 egaluri şi o singură înfrângere (în etapa a 3-a, la Sibiu, Hermannstadt s-a impus greu cu 2-1).

Sursa foto Facebook AFC Dunărea Călăraşi

Leave a Reply