Stiri

Et. 33 / Florin Brişan: Suntem foarte aproape de o promovare istorică!

Puţine ore ne mai despart de startul partidei Dunărea – Ripensia Timişoara din cadrul etapei a 33-a, care ar putea aduce „galben – albaştrilor” promovarea matematică în liga I în cazul unui obţinerii cel puţin unui rezultat de egalitate. Prezent vineri într-o conferinţă de presă, preşedintele Florin Brişan (foto dreapta) a declarat vizibil emoţionat că Dunărea se află foarte aproape de o promovare istorică în liga I susţinând că şi atunci când a preluat mandatul, obiectivul său a fost…promovarea. „Suntem foarte aproape de o promovare istorică pentru acest club, pentru acest oraş, pentru acest judeţ. Sper că nu i-am dezamăgit pe susţinătorii noştri, suporteri, finanţatori, sponsori, pe dumneavoastră, media şi că am răspuns aşteptărilor dumneavoastră.” a spus Brişan care a continuat „Dacă dăm timpul înapoi, veţi vedea că la prima conferinţă de presă susţinută împreună cu Dan Alexa, am afirmat că ne dorim promovarea. E drept că nici locul ocupat atunci în clasament dar nici valoarea lotului nu ne îndreptăţeau să spunem asta. Dar am avut ambiţie, Dan a avut ştiinţă şi ambiţie. A avut cu cine să facă performanţă, aducând câţiva jucători care au confirmat şi iată că ne aflăm acum într-o situaţie fericită.”

Întrebat dacă a pregătit pentru jocul de sâmbătă vreo „coregrafie” aparte, Brişan a precizat că momentul de sărbătoare va avea loc la finalul patidei cu Chindia, ultimul joc al echipei noastre, la Călăraşi, din acest sezon. „Ne-am hotărât să nu pregătim mâine ceva anume. Am preferat să lăsăm totul pentru ultimul joc de acasă cu Chindia ca să putem sărbători cum se cuvine chiar locul I în liga a 2-a” a conchis Brişan.

Partida Dunărea – Ripensia va începe la ora 12.00 iar preţul unui bilet de intrare este de 10 lei. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, 1-1.

Leave a Reply