Stiri

Et. 33: Din nou Ripensia, la orizont!

Ripensia Timişoara vine sâmbăta viitoare la Călăraşi pentru duelul cu Dunărea din cadrul etapei a 33-a. Formaţia bănăţeană ne-a adus în toamna anului trecut amintiri „neplăcute”. În partida tur, desfăşurată pe 28 octombrie chiar în ziua în care antrenorul Dan Alexa împlinea 38 de ani, Ripensia şi Dunărea încheiau la egalitate 1-1. Bănăţenii puneau atunci capăt unei serii de 10 meciuri consecutive câştigătoare pentru echipa noastră.

La startul acestei „serii”, Dunărea se afla pe locul 16 cu un punct iar Ripensia era pe primul loc cu punctaj maxim, 9. După 10 etape, Dunărea se afla pe 2 cu 31 de puncte iar Ripensia pe 10 cu 17 puncte.

Şi de data asta e cam la fel. În acest mini – retur, Dunărea a bifat duminică la Sînmartin, după finalul partidei cu Luceafărul Oradea (scor 1-2) a 10-a victorie consecutivă şi se află în faţa unui nou record. Şi dăm tot peste Ripensia Timişoara! Acum ne ajunge şi o remiză pentru a sărbători, în premieră, promovarea în Liga I.

Partida Dunărea – Ripensia Timişoara e programată sâmbătă, 5 mai de la ora 12.00. „Galben – albaştrii” ar putea tranşa problema promovării cu 5 etape înainte de final. Asta da, performanţă!

 

sursa foto Liga2.ro

Leave a Reply