Stiri

Et. 30: Florin Andrei (Tg. Mureş) va arbitra jocul Ştiinţa Miroslava – Dunărea

În runda a 30-a a ligii a 2-a, Dunărea Călăraşi se va deplasa în Moldova pentru partida cu CS Ştiinţa Miroslava. Partida care se va desfăşura sâmbătă, 21 aprilie de la ora 11.00 (nu va fi televizată!) va fi condusă la centru de Florin Andrei (Tg. Mureş) (foto centru). În vârstă de 32 de ani pe care-i va împlini luna viitoare, pe 20, Florin Dan a debutat în liga I pe 5 mai 2014 când a arbitrat în cadrul etapei a 30-a partida Steaua – Corona Braşov.

Dan a mai arbitrat de două ori Dunărea în acest sezon, ambele partide desfăşurându-se în deplasare). Prima oară s-a întâmplat pe 2 septembrie 2017, Dunărea jucând în deplasare cu Sportul Snagov (scor 0-1). A doua oară, pe 28 octombrie 2018 la Timişoara, acolo unde Dunărea aremizat la 1 cu Ripensia.

Asistenţi vor fi George Marian Fridl (Comăneşti) şi Damian Antal (Bacău). Rezervă va fi Sergiu Mavriche (Bacău). Cei doi observatori desemnaţi sunt Liviu Secelean (Galaţi) şi Bogdan Gheorghiţă (Vaslui).

În tur, Dunărea s-a impus categoric cu 6-0, 3 goluri fiind reuşite de Vali Alexandru, golgeterul Dunării şi al campionatului.

 

Sursa foto Liga2.ro

Leave a Reply