Stiri

Fl. Brişan: Avem nevoie de cele 3 puncte ca de aer!

Campionatul ligii a 2-a programează joi şi vineri partidele din cadrul etapei a 28-a. Dunărea va juca în deplasare cu Pandurii Tg. Jiu, confruntarea fiind programată vineri, 6 aprilie de la ora 14.00 pe stadionul Minerul din Motru. Preşedintele Florin Brişan are un mesaj ferm susţinând că obiectivul este obţinerea victoriei. „Vineri, vom juca în deplasare cu Pandurii Tg. Jiu, o echipă care nu va ezita să opună o mare rezistenţă. Însă noi avem nevoie de cele 3 puncte ca de aer. Băieţii sunt mobilizaţi şi prin urmare mergem la Motru să câştigăm şi să facem Paştele liniştiţi.” a spus Brişan.

În runda precedentă, Dunărea a învins acasă pe UTA Arad cu 2-1, în vreme ce Pandurii au cedat la Afumaţi cu acelaşi scor 2-1. În tur, „galben – albaştrii” au câştigat cu 3-1.

Având un joc mai puţin disputat dincauza condiţiilor meteo, Pandurii, echipă antrenată din iarnă de Adrian Bogoi, se află pe 18 cu 24 de puncte. Dunărea conduce plutonul ligii a 2-a cu 55 de puncte fiind secondată de Hermannstadt cu 62 de puncte.

Partida Pandurii – Dunărea va fi transmisă în direct de Digisport 1.

Leave a Reply