Stiri

Joi a fost depus dosarul de licenţiere

Preşedintele AFC Dunărea 2005 Călăraşi, Florin Brişan are o veste bună pentru iubitorii fotbalului. Joi s-a deplasat la Bucureşti unde a depus dosarul de licenţiere. “Am fost programaţi joi pentru depunerea dosarului de licenţiere. A fost  o muncă destul de grea pentru elaborarea dosarului care a început la sfârştul anului trecut. Dosarul cuprinde câteva criterii: sportiv, financiar, de infrastructură, de personal. Am reuşit să îndeplinim şi să respectăm aceste criterii fără alte penalităţi. La mari surprize nu am cum să mă aştept pentru că ştiu ce am scris acolo, ce am depus. Am respectat toate prevederile impuse de Federaţie şi UEFA. Mai rămân două lucruri, ca echipa să-şi facă datoria până la sfârşit şi să promovăm iar oficialităţile să-şi respecte promisiunile şi să avem şi un stadion omologat pentru Liga I. În dosarul pentru licenţiere am trecut stadionul de la Călăraşi.” a spus Brişan.

Potrivit preşedintelui Dunării, Consiliul Judeţean a iniţiat procedurile de achiziţie pentru demararea lucrărilor de comologare a stadionului. “Consiliul Judeţean a demarat procedurile de achiziţie pentru lucrările de omologare. Au tot sprijinul meu în ceea ce priveşte partea de detalii pentru că sunt nişte detalii pe care ei nu au de unde să le ştie. Eu am transmis deja o adresă în acest sens în urma auditului pe care l-am avut de la LPF. Privesc cu speranţă. Din punctul meu de vedere cred că este timp pentru realizarea lucrărilor. Nu sunt lucrări de nerealizat sau care să necesite o perioadă lungă de timp. Singura lucrare care are nevoie de avize suplimentare ar fi încălzirea stadionului, dacă bugetul permite asta. Nu am de unde să ştiu eu. S-ar putea realiza şi asta dar nu pe 7 iulie când avem auditul pentru omologarea stadionului.

Probabil o să avem nevoie în perioada următoare şi de ajutorul iubitorilor fotbalului pentru că mai mult ca sigur o să existe şi lucrări mai micuţe care ar putea fi realizate cu resurse proprii, din sponsorizări, din vânzarea biletelor. Eu o să fac apel în continuare pentru că ar fi păcat să nu ne putem prezenta aşa cum trebuie.” a conchis Brişan.

Leave a Reply