Stiri

Dunărea, 23 de meciuri consecutive fără înfrângere!

Pare ireal şi totuşi este perfect adevărat. După victoria obţinută miercuri după-amiază la Buftea în faţa celor de la CS Baloteşti, Dunărea a ajuns la 23 de partide consecutive fără înfrângere, în acest campionat! Ascensiunea a pornit de la Călăraşi, pe 23 august 2017 când echipa noastră a învins-o chiar pe CS Baloteşti cu 2-1. De atunci au trecut peste 210 de zile, timp în care Dunărea a obţinut 19 victorii (din care 10, consecutive) şi 4 egaluri (3, în deplasare şi doar unul acasă), marcând 49 de goluri şi primind 11! Din cele 23 de partide, 22 „poartă” amprenta lui Dan Alexa care mai are puţin şi îşi egalează recordul propriu, stabilit cu ACS Poli Timişoara, în sezonul 2014-2015 (26 de jocuri consecutive fără înfrângere)

Povestea de succes continuă! Duminică, 1 aprilie, Dunărea se va afla faţă în faţă cu UTA Arad. În cele 5 jocuri disputate până acum, Dunărea are 3 victorii iar UTA, 2.

Prima confruntare a avut loc la Călăraşi pe 1 iunie 2016 în prima manşă a primului baraj de promovare în liga I. Dunărea a câştigat atunci cu 3-1 însă 3 zile mai târziu, la Arad, în retur, UTA s-a impus în mod neverosimil cu 4-1 (în prelungiri). În ediţia trecută de campionat, arădenii au câştigat acasă, în tur, cu 2-0, Dunărea luându-şi revanşa, în retur, scor 1-0.

În această ediţie de campionat, Dan Alexa &Co s-au impus cu 1-0 graţie golului marcat cu 12 minute înainte de final de Marian Drăghiceanu.

Duminică, „galben – albaştrii” au nevoie de susţinerea noastră! Să fim prezenţi pe stadion în număr cât mai mare şi să ne bucurăm împreună de un alt rezultat favorabil!

Leave a Reply