Stiri

Dan Alexa, despre meciul cu CS Baloteşti: Complicat dar trebuie să ne întoarcem cu toate cele 3 puncte!

Miercuri, 28 martie începând cu ora 16.00, pe terenul sintetic de la Buftea, se vor afla faţă în faţă CS Baloteşti şi Dunărea Călăraşi, partida contând pentru runda a 23-a, reprogramată din cauza vremii nefavorabile din intervalul 3-4 martie. Antrenorul Dan Alexa consideră că meciul nu va fi deloc uşor în ciuda locului ocupat în clasament de ilfoveni, 17, însă obiectivul este obţinerea victoriei. “Ne aşteaptă un joc greu. Aţi văzut că nu mai există meciuri uşoare. CS Baloteşti este o echipă întărită din iarnă cu fraţii Herea. Sunt doi jucători cu multe calităţi care au şi reuşit să înscrie în ultimul meci. Pe Ovidiu îl cunosc foarte bine. L-am avut şi coechipier la Rapid dar şi elev la Chiajna. În orice moment poate să fie decisiv. Vom juca pe sintetic la Buftea. Este important să câştigăm, să fim serioşi! Pentru noi, importante sunt punctele pentru că victoriile îţi aduc linişte. Avansul de 7 puncte, faţă de ocupanta locului 3, trebuie să rămână.” a spus luni, în cadrul unei conferinţe de presă, Dan Alexa care a trecut în revistă şi absenţele pentru partida de la Buftea. “Va absenta Bodo Kanda, accidentat încă din primul nostrum amical din presezon. Drăghiceanu, la fel, s-a accidentat cu Hermannstadt şi are o entorsă. Missi Mezu, convocat la naţionala Gabonului vine înainte de joc. Să vedem în ce stare va fi. Paul Iacob vine în noaptea de dinaintea meciului şi iarăşi, nu-l vom avea la dispoziţie. Lipseşte şi Doman, accidentat cu CS Afumaţi. Sunt absenţe importante pentru că sunt jucători decisivi care pot să facă şi diferenţa. Revine Pană, să vedem dacă va fi titular. Şi el a suferit o accidentare. Dar, indiferent de absenţe, trebuie să câştigăm. E un meci complicat dar trebuie să ne întoarcem cu toate cele 3 puncte”.

În tur, pe 23 august, Dunărea a câştigat cu 2-1. Ilfovenii au deschis scorul încă din minutul 2 prin Eugen Nica, Dunărea egalând în minutul 64 prin Valentin Alexandru. Cu 7 minute înainte de finalul timpului regulamentar, Bogdan Şandru a marcat golul victoriei.

În acest moment, Dunărea este liderul campionatului în vreme ce CS Baloteşti se află pe locul 17 cu 24 de puncte. În runda precedent, ambele echipe n-au jucat. Dunărea a câştigat cu 3-0 prin neprezentare partida cu Olimpia Satu Mare iar CS Baloteşti n-a mai făcut deplasarea la Motru pentru duelul cu Pandurii, terenul fiind impracticabil.

 

CS Baloteşti vs. Dunărea / Confruntări all – time în L2

Ediţia 2017 – 2018

Et. 4 / 23.08.2017 Dunărea – CS Baloteşti 2-1

 

Ediţia 2016-2017

Et. 15 / 05.11.2016 CS Baloteşti – Dunărea 0-3

Et. 34 / 13.05.2017 Dunărea – CS Baloteşti 2-1

 

Ediţia 2015 – 2016

Et. 4 / 19.09.2015 CS Baloteşti – Dunărea 1-1

Et. 17 / 28.11.2015 Dunărea – CS Baloteşti 3-0

Leave a Reply