Stiri

G. Mendy şi D. Spehar au debutat sub tricoul Dunării

Transferaţi în pauza de iarnă, Gaston Mendy (ex – ASA Tg. Mureş – foto)) şi Dino Spehar (ultima oară la Concordia Chiajna, în liga I)au evoluat sâmbătă în partida cu Sportul Snagov, bifând prima lor prezenţă sub tricoul Dunării. Fundaşul senegalez de 32 de ani, Mendy, a fost titular şi integralist acoperind flancul stâng al defensivei.

Croatul Dino Spehar, împrumutat până în vară de la CFR Cluj, a intrat în teren în minutul 75 înlocuindu-l în atac pe Valentin Alexandru.

În mini – retur alţi 5 jucători aduşi în iarnă au debutat pentru liderul campionatului ligii a 2-a. În partida cu Hermannstadt, din cadrul etapei a 22-a, Dan Alexa i-a trimis în teren pe fundaşul Alin Dobrosavlevici, mijlocaşii Paul Iacob şi Cătălin Doman şi atacantul, Ciprian Rus. În jocul cu CS Afumaţi (et. a 24-a) a „redebutat” Alexandru Stoica, el evoluând la Călăraşi şi în sezonul 2015 – 2016.

Dintre jucătorii transferaţi în pauza competiţională, portarul Florin Munteanu şi atacantul Alexandru Avram n-au îmbrăcat încă tricoul Dunării într-un meci oficial.

Leave a Reply