Stiri

M. Şotârcă: Mergem la Reşiţa să câştigăm!

În runda a 16-a a sezonului regular al ligii I, Dunărea a remizat la Iaşi cu CSM Poli, scor 3-3, antrenorul Marian Şotârcă apreciind că rezultatul a fost până la urmă unul echitabil. „A fost un meci echilibrat, dovada şi scorul. Păcat că nu am reuşit să câştigăm întrucât aveam mare nevoie de cele 3 puncte pentru a netezi drumul spre play – off. Am luat un punct şi cred că până la urmă rezultatul este echitabil” a declarat Şotârcă.

Luni, 19 martie, Dunărea va juca la Işi cu Muncitorul, duelul contând pentru etapa a 17-a, penultima a sezonului regular. Victoria este obiectivul major pentru „galben – albaştri”, cele 3 puncte fiind necesare pentru pătrunderea în play – off. „Mergem la Reşiţa să câştigăm. Alt rezultat nu ne avantajează!” a spus Şoty care a mai adăugat că va lipsi golgeterul Predrag Jovanovic, suspendat pentru 4 cartonaşe galbene. Deocamdată este incertă şi prezenţa în teren a brazilianului Rodrigo Coelho care are o entorsă.

Muncitorul ocupă locul 8 în clasament totalizând 9 puncte. Reşiţenii au cea mai slabă apărare a campionatului încasând până acum nu mai puţin de 157 de goluri.

Partida Muncitorul – Dunărea va începe la ora 16.00. În tur, Dunărea s-a impus cu 5-0 prtin neprezentare, reşiţenii nereuşind să mai ajungă la Călăraşi.

 

Linii de clasament

  1. Dunărea Călăraşi 16   6   3     7   53-60    21
  2. Muncitorul Reşiţa  16   3   0   13   45-157   9

Leave a Reply