Stiri

Dan Alexa, despre Sportul Snagov: O echipă imprevizibilă, arţăgoasă!

În etapa a 25-a a ligii a 2-a Casa Pariurilor, Dunărea va juca la Călăraşi urmând a-şi măsura forţele cu ocupanta locului 10, Sportul Snagov, duelul fiind programat sâmbătă, 17 martie pe arena Ion Comşa începând cu ora 12.00. Antrenorul Dan Alexa susţine că Sportul e un adversar dificil, pregătită de un antrenor experimentat având în lot jucători talentaţi, o parte dintre ei evoluând şi în liga I. „Va fi un meci periculos întâlnind o echipă foarte bine organizată. Răchită este un antrenor care pregăteşte fiecare meci în amănunt. Sportul are jucători talentaţi, din zona Bucureştiului dar şi jucători care au evoluat în liga I ca Iacob, Ferfelea, Şerban, Lică. E o echipă imprevizibilă, arţăgoasă care-şi va vinde scump pielea la Călăraşi” a declarat tehnicianul Dunării, Dan Alexa.

În cele 23 de partide disputate până acum (12, acasă şi 11, în deplasare), Sportul a obţinut 8 victorii (7, acasă şi una în deplasare), 6 egaluri (3, acasă şi tot atâtea în deplasare) şi 9 înfrângeri (2, acasă, cu Dunărea şi Luceafărul  şi 7, în deplasare). A marcat 20 de goluri (13, acasă şi 7 în deplasare) încasând tot 20 (5, acasă şi 15, afară)

În ultima etapă, Sportul a câştigat cu 3-0 prin neprezentarea celor de la ASA Tg. Mureş. În primul meci disputat în 2018 (et. 22), ilfivenii au remizat acasă, 1-1 cu Ripensia Timişoara.

Leave a Reply