Stiri

Dan Alexa, despre liga a 2-a: Multă lume crede că este uşoară

Antrenorul Dunării, Dan Alexa a comentat startul mini – returului ligii a 2-a subliniind că rezultatele înregistrate în primele două etape nu sunt întâmplătoare iar ele confirmă faptul că această competiţie nu este una uşoară. „Multă lume crede că liga a 2-a este uşoară. Dar nu e aşa. Este imprevizibilă. Sunt echipe capabile să-ţi pună probleme.” a spus Alexa care a continuat „Important e ca noi să fim foarte serioşi. Cred cu tărie că în momentul acesta suntem determinaţi şi avem foarte multă agresivitate ca să putem câştiga orice joc chiar dacă uneori nu jucăm un fotbal spectaculos. Dar importante sunt punctele. Tocmai de aceea trebuie să păstrăm cadenţa şi să ne mărim distanţa faţă de cele 2 principale urmăritoare ale noastre”.

În prima etapă desfăşurată în acest an, Dunărea a remizat acasă cu Hermannstadt care după ce a eliminat pe FCSB din sferturile de finală ale Cupei a remizat în deplasare cu UTA, echipă aflată în partea a doua a topului. Rezultat surpriză s-a înregistrat şi sâmbăta trecută la Suceava acolo unde Foresta a înczrcato pe Chindia, egalând în minutele de prelungiri. Cele două remize au picat foarte bine pentru „galben – albaştri” care după ce au învins acasă pe CS Afumaţi, cu 2-1 şi-au consolidat puţin primul loc în clasament. Dunărea e acum la 3 puncte distanţă de Hermannstadt şi la 7 de Chindia, echipe aflate ăe locurile 2 şi 3.

Sâmbătă, la Călăraşi, Dunărea se va duela cu Sportul Snagov, în cadrul etapei a 25-a. Hermannstadt şi Chindia vor juca tot acasă cu Pandurii, respectiv Luceafărul Oradea. Vor fi şi în această etapă rezultate – surpriză?

Leave a Reply