Stiri

Al. Stoica, din nou sub tricoul Dunării după 644 de zile

Împrumutat în iarnă de la FC Viitorul, Alexandru Stoica (foto, atacant – extremă stângă) a redebutat sub tricoul Dunării, după 644 de zile. În vârstă de 21 de ani (născut pe 30 iunie 1997 la Baia – jud. Tulcea)  „Piticul” a evoluat ultima oară pentru Dunărea în jocul de la Arad cu UTA din returul penultimului baraj de promovare în Liga I, desfăşurat pe 4 iunie 2016. Echipa noastră a pierdut atunci cu 4-1 (după ce la Călăraşi câştigase cu 3-1) ratând calificarea în ultimul baraj unde ar fi întâlnit pe FC Voluntari, echipă aflată pe poziţie de retrogradare din L1.

Sâmbătă, în partida cu CS Afumaţi, încheiată cu scorul de 2-1, Stoica, ultima oară la ASA Tg. Mureş a fost titular şi integralist, nereuşind însă să-şi treacă numele pe lista marcatorilor.

În primul joc oficial din 2018, 0-0 acasă cu Hermannstadt (et. 22) au debutat sub tricoul Dunării, Alin Dobrosavlevici, Paul Iacob, Cătălin Doman şi Ciprian Rus, ultimul marcator a 2 din cele 4 goluri reuşite de UTA în jocul mai sus menţionat cu Dunărea (scor 4-1).

Leave a Reply