Stiri

Duet piteştean la partida CSM Poli Iaşi – Dunărea

Nu multe ore ne mai despart de startul partidei CSM Politehnica Iaşi – Dunărea Călăraşi (a 10-a confruntare all – time), din cadrul etapei a 16-a a sezonului regular al ligii I la futsal. Programat în Sala Polivalentă, de la ora 15.00, meciul va fi arbitrat de un tandem, exclusiv piteştean, format din Bogdan Sorescu şi Daniel Vasile Pop. Rezervă va fi Marius Traşcă, tot din Piteşti, observator fiind desemnat Valeriu Ioniţă (Bucureşti).

Despărţite de 2 locuri, respectiv 3 puncte în clasament, CSM Poli (locul 7 cu 17 puncte) şi Dunărea (locul 5 cu 20 de puncte) vor juca pe o miză importantă: victoria! În cazul unui succes, Dunărea şi-a asigurat prezenţa în play – off chiar de pe locul 5. Ieşenii, cu doi spanioli în lot, Jodas Vives Antoni “Toni” şi Joel Rios Oliva, ţintesc şi ei victoria care le-ar spori şansele de acces în play – off. În tur, meciul s-a încheiat nedecis, 3-3. CSM Poli este antrenată din acest sezon de Nelu Stancea, fost selecţioner al echipei naţionale de seniori a României.

Etapa a 16-a debutează vineri la Sf. Gheorghe. De la ora 16.00 va avea loc partida dintre Spicom şi City us Tg. Mureş. Tot vineri, dar de la ora 18.00 se joacă şi meciul United Galaţi – Muncitorul Reşiţa.

Runda se va încheia luni, 12 martie la Deva odată cu derby-ul momentului, Autobergamo – Informatica Timişoara, echipe ce ocupă locurile 2, respectiv 1, în clasament.

Leave a Reply