Stiri

Fl. Brişan: Un rezultat echitabil!

Imediat după finalul jocului Dunărea – FC Hermannstadt, scor 0-0, l-am intervievat „la cald” pe preşedintele Florin Brişan care spune că rezultatul înregistrat duminică este unul echitabil. În plus, Brişan mulţumeşte suporterilor călărăşeni care au asistat la acest joc în ciuda frigului pătrunzător.

Domnule preşedinte Brişan, cum vi s-a părut meciul de astăzi?

Un meci foarte greu, un meci de angajament. Se pare că şi temperatura şi-a pus amprenta, pe evoluţia jucătorilor noştri cel puţin. Una peste alta un rezultat echitabil.

Meritaţi felicitări pentru efortul depus ca terenul să arate în condiţii bune…

Mulţumesc, eu mai puţin, oamenii care au muncit de astăzi de dimineaţă de la 7.00 până înainte de începerea meciului merită mulţumiri. Chiar vreau să le mulţumesc şi eu pentru eforturile depuse!

Ce ne spuneţi despre cei prezenţi la joc, în număr semnificativ, totuşi?

Chiar nu mă aşteptam. Public cald, au plecat pe gerul ăsta de acasă să vadă echipa. Îmi pare rău că nu am putut să le oferim o victorie. Sperăm să le oferim o promovare în Liga I chiar dacă astăzi nu a fost o victorie.

Foarte multă lume “bună” şi la tribuna oficială…

Da. Eu vreau în primul rând să mulţumesc tuturor spectatorilor din tribune care au îndurat frigul şi au plătit şi bilet. De data asta am avut un record de vânzări, aproape 2000 de bilete vândute, abonamente, fulare…. sper să-i bucurăm în continuare.

Probabil că aceste materiale promoţionale vor fi puse la vânzare şi în săptămânile ce urmează.

Da, săptămâna viitoare deja urmează să mai primim.

Despre jocul din etapa viitoare de la Baloteşti, ce spuneţi?

La Baloteşti, e clar, mergem să batem. Ne trebuie neapărat cele 3 puncte. Am pierdut astăzi două puncte la adevăr. E primul nostru egal acasă şi ne pare rău pentru asta. Important până la urmă e că ne păstrăm primul loc

Totuşi, a fost obţinut în faţa unei echipe care arată de Liga I.

Arată, într-adevăr. Însă drumul spre liga I e presărat cu multe provocări şi nădăjduim să le facem faţă cu brio.

Mulţumesc! 

Leave a Reply