Stiri

Dan Alexa, o victorie şi un egal în faţa lui Pelici

În epilogul etapei a 22 a ligii a 2-a se vor confrunta la Călăraşi, Dunărea şi FC Hermannstadt, formaţii aflate pe locurile 1 şi 2. Partida, programată de la ora 15.00 se va desfăşura pe arena Ion Comşa şi va fi transmisă live de Digisport 1.

Antrenorii celor două echipe, Dan Alexa şi Alexandru Pelici se vor afla pentru a 3-a oară faţă în faţă, în calitate de tehnicieni.

Prima oară s-a întâmplat pe 10 octombrie 2014 când Alexa se cafla pe bamca lui Poli Timişoara iar Pelici antrena pe Bihor Oradea. A învins atunci Poli cu 3-0. După doar câteva săptămâni, mai exact pe 21 noiembrie, Dan Alexa şi Poli au remizat acasă, 0-0 cu Pelici şi noua sa echipă, CSM Rm. Vâlcea.

În confruntările directe, Dan Alexa are o victorie şi un egal în faţa fostului fundaş al Timişoarei.

Alexandru Pelici, în schimb, este la al 4-lea joc împotriva Dunării. În sezonul 2016 – 2017 când antrena pe CS Mioveni, ambele confruntări s-au încheiat la egalitate. A fost 0-0 la Călăraşi, pe 20 august 2016, respectiv 2-2, la Mioveni pe 24 februarie 2017. Dunărea era antrenată atunci de Adrian Mihalcea.

Ultimul duel cu echipa noastră s-a derulat pe 19 august 2017, la Sibiu, acolo unde FC Hermannstadt, condusă de pe margine de Alexandru Pelici a câştigat în faţa Dunării cu 2-1. Echipa noastră era antrenată interimar de Ion Manu.

 

Ce va fi după-amiază?

Leave a Reply