Stiri

Duelul golgeterilor: V. Alexandru vs. B. Rusu

Mult aşteptatul derby Dunărea – FC Hermannstadt, programat duminică, 25 februarie, de la ora 15.00, la Călăraşi va aduce în prim plan şi un duel inedit, al golgeterilor. Atacanţii, Valentin Alexandru (Dunărea – foto) şi respectiv Bogdan Rusu (Hermannstadt) se află amândoi pe primul loc în topul golgeterilor, poziţie pe care o împart şi cu jucătorul Ripensiei Timişoara, Ndiaye Medip, toţi cu câte 14 reuşite.

Din cele 14 goluri marcate până acum, 7 au fost reuşite de Valentin Alexandru în urma transformării loviturilor de la 11 metri. De partea cealaltă, Bogdan Rusu are în cont doar 2 reuşite din penalty.

Vali Alexandru şi Bogdan Rusu ar putea fi duminică titulari în derby-ul momentului în liga a 2-a în echipele lor şi au posibilitatea de a se duela şi pentru întâietate în topul golgeterilor.

 

Vali Alexandru (14 goluri – 7 din penalty) vs. Bogdan Rusu (14 goluri – 2 din penalty)

 

Scurte CV-uri

Valentin Marius Alexandru. S-a născut pe 17 septembrie 1991. A mai jucat la Victoria Brăneşti, Midia Năvodari, Juventus Colentina, CS Otopeni, Voinţa Buftea, Gloria Corneţti, Dunărea Călăraşi (ediţia 2015-2016), Pandurii Tg. Jiu, Concordia Chiajna, Dunărea Călăraşi (de la începutul sezonului 2017 – 2018). A fost golgeter al Dunării în primul sezon jucat la Călăraşi cu 23 de goluri.

Bogdan Gheorghe Rusu. S-a născut pe 9 aprilie 1990. A debutat la Aerostar Bacău. A jucat de-a lungul timpului la Farul Constanţa, Astra Ploieşti, CF Brăila, SC Bacău, FC Braşov, Foresta Suceava şi FC Hermannstadt (de la începutul acestui sezon). Are 23 de jocuri în liga I, marcând un gol (golul 700 în liga I când evolua la Astra).

Leave a Reply