Stiri

Brişan: De vineri vor fi puse în vânzare biletele la jocul Dunărea – Hermannstadt

Puţine zile ne mai despart de startul mini – returului ligii a 2-a. În cadrul etapei a 22-a, Dunărea va întâlni la Călăraşi pe arena Ion Comşa, ocupanta locului 2, AFC Hermannstadt, duelul fiind programat duminică, 25 februarie de la ora 15.00.

Preşedintele Florin Brişan anunţă că biletele pentru acest derby vor fi puse în vânzare începând de vineri, 23 februarie. „Avem în faţă un meci pe cât de greu pe atât de important. Mizăm fără îndoială pe sprijinul suporterilor pe care-i aşteptăm în număr cât mai mare duminică, 25 februarie la duelul cu Hermannstadt. În acest sens, îi anunţ pe toţi cei care vor să fie alături de Dunărea că de vineri, 23 februarie şi până la ora meciului vom pune în vânzare biletele, la poarta stadionului, din B-dul Republicii, 39. Tot de acolo vor putea achiziţiona şi abonamentele inclusiv cele de la Tribuna Oficială. Îi aşteptăm şi împreună să devenim învingători!” a declarat preşedintele liderului ligii a 2-a

Pentru mini – retur, costul unui bilet este de 10 lei. Abonamentele puse în vânzare sunt în sumă de 60 de lei iar cele de la tribuna Oficială, de 250 de lei. În mini – retur, Dunărea va juca pe teren propriu, 9 partide.

Leave a Reply