Stiri

Cătălin Doman, „galben – albastru” până în vară!

ACS Poli Timişoara şi Dunărea au ajuns vineri la un acord privind împrumutul mijlocaşului Cătălin Doman (foto) la Călăraşi până la data de 30 iunie 2018. În vârstă de 30 de ani pe care i-a împlinit pe 30 ianuarie, Doman a mai jucat de-a lungul timpului la FC Argeş, CS Mioveni, Khazar Lankaran (Azerbaijan), Rapid Bucureşti şi ACS Poli Timişoara, echipă cu care se află sub contract până pe 30 iunie 2020. „Cătălin Doman devine jucătorul Dunării până la data de 30 iunie 2018 fiind împrumutat de la echipa din prima ligă, ACS Poli Timişoara. Este un jucător cu experienţă care ne poate susţine în atingerea obiectivului noastru, promovarea în liga I. Este un jucător pe care antrenorul nostru Dan Alexa îl cunoaşte foarte bine, cei doi lucrând în urmă cu câţiva ani la ACS Poli Timişoara. Îi urăm bun venit şi mult succes în tricoul Dunării” a declarat preşedintele Florin Brişan.

Doman este al 8 –lea nou jucător care va evolua din mini-retur pentru Dunărea

 

Cătălin Petre Doman – Scurt CV

S-a născut la Drobeta Turnu Severin, pe 30 ianuarie 1988. Mijlocaş stânga, mijlocaş ofensiv. A evoluat succesiv la FC Argeş, CS Mioveni, FK Khazar Lankaran, din nou FC Argeş, Rapid Bucureşti şi ACS Poli Timişoara. În acest sezon a bifat 15 partide în campionat şi 2, în Cupa României pentru Poli Timişoara.

Liga I: 57 jocuri, 8 goluri

Liga a II-a:  87 jocuri, 6 goluri.

România U21: 10 jocuri, nici un gol înscris.

Pentru echipa azeră, FK Khazar Lankaran a evoluat în 44 de meciuri, marcând 6 goluri. În ediţia 2011-2012, a bifat şi 2 jocuri cu Lankaran în Europa League.

Sursa foto: www.romaniansoccer.ro

Leave a Reply