Stiri

Haideţi duminică la futsal: Dunărea – Imperial WET, în optimile Cupei României!

Haideţi la fotbal! Pentru că avem o echipă Dunărea care va avea duminică seară o misiune destul de dificilă. De la ora 18.00, în Sala Polivalentă, Şoty&Co vor întâlni într-o singură manşă formaţia Imperial WET Miercurea Ciuc, partida contând pentru optimile de finală ale Cupei României. „Printre obiectivele noastre figurează şi Cupa. Ne dorim foarte mult să ne calificăm în Final Four-ul competiţiei. Va fi o misiune dificilă însă nu şi imposibil de îndeplinit” spunea deunăzi antrenorul – jucător al „galben – albaştrilor”, Marian Şotârcă.

Dunărea vine la întâlnirea cu harghitenii, pentru a 3-a oară în acest sezon, cu două „noutăţi”: brazilianul Rodrigo Coelho, transferat din Italia şi portughezul Alex Silva Moreira, ultima oară în Franţa. Cei doi ar putea apărea duminică şi chiar şi în formula de start.

Cel mai înfocat suporter al Dunării este, de departe, viceprimarul Viorel Ivanciu care a spus „Aştept cu nerăbdare acest joc, primul pentru băieţi în 2018. Mi-aş dori din inimă să obţinem un rezultat pozitiv care înseamnă implicit şi calificarea în sferturi. Băieţii au mare nevoie de noi, suporterii. Lansez şi prin intermediul dumneavoastră invitaţia tuturor călărăşenilor iubitori de futsal dar şi de spectacol să vină duminică de la ora 18.00 în Sala Polivalentă şi să-i susţinem pe băieţi. Hai Dunărea!” a spus Ivanciu.

În faţa ciucanilor, Dunărea are un vădit ascendent moral care ar putea cântări serios în bătălia pentru calificarea în sferturi. Echipa noastră a învins-o pe Imperial WET, la Călăraşi (scor 5-3) şi a remizat la Miercurea Ciuc (5-5). În momentul de faţă, Dunărea şi Imperial sunt vecine în clasament, ocupând locurile 5, respectiv 6.

Imperial n-a stat cu mâinile în sân în această pauză competiţională şi a perfectat nu mai puţin de 8 transferuri. Câțiva jucători au cucerit titlul în România cu City’US Târgu Mureș. „E vorba despre Nuninho Vially, Paulo Pinto, Mario Duque Velasco și Cesar Ribeiro”, a precizat, pentru www.frf.ro, Walter Gorbe, omul care de fapt a pus bazele acestei echipe.

Ciucanii au mai transferat un jucător de la formația de primă ligă spaniolă Segovia Futsal, Alvaro, un argentinian cu pașaport italian, Lucio, și un portar, Sanchez, tot din campionatul iberic. „Am renunțat la câțiva jucători care oricum prindeau foarte rar echipa. Aceștia vor evolua pentru divizionara secundă Kereszthegy Remetea. Antrenor a rămas fostul internațional Lorand Szöcs, alături de care am început campionatul. Vrem să construim o echipă puternică la Miercurea Ciuc”, a mai declarat Walter Gorbe, citat de www.frf.ro.

Partida Dunărea – Imperial WET Miercurea Ciuc va fi arbitrată de Bogdan Sorescu, cel care a condus primul joc de la ediţia din acest a Campionatului European. Piteşteanul cu 5 prezenţe la EURO va fi ajutat de bucureşteanul Marian Ivănescu. Observator a fost desemnat Andrei Ioniţă, tot din Bucureşti. Intrarea la acest joc este liberă anunţă organizatorii.

Dunărea – Imperial, un meci cât o calificare. Nu-l pierde!

 

Sursa foto Facebook Imperial WET Miercurea Ciuc

Leave a Reply