Stiri

Brazilianul, R. Coelho şi portughezul, A. Moreira, jucătorii Dunării până în vara anului 2019

Echipa de futsal Dunărea Călăraşi a parafat în săptămâna care tocmai se încheie două transferuri. E vorba de brazilianul cu cetăţenie italiană Ricardo Coelho Confeturra (născut pe 20 iunie 1997), sosit de la echipa italiană, Maritime Augusta Futsal  şi portughezul, Alex Silva Moreira (născut pe 14 octombrie 1994), ultima oară evoluând în Franţa la UJS Toulouse. Ambii vor îmbrăca tricoul Dunării până pe 30 iunie 2019. „I-am urmărit, sunt jucători talentaţi, cu calităţi şi sper din toată inima să se integreze cât mai repede şi să ne ajute în atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus. Le urez succes şi de acum, la treabă!” a declarat antrenorul – jucător, Marian Şotârcă.

În această pauză competiţională, Dunărea s-a despărţit de sârbii, Aleksandar Stepic şi Nenad Rancic şi Dumitru Constantin Ion.

În altă ordine de idei, Dunărea se pregăteşte şi de primul joc oficial din acest an. Duminică, 18 februarie, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă „galben – albaştrii” se vor duela cu Imperial WET Miercurea Ciuc în cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Se va juca în sistem eliminatoriu.

În campionat, Dunărea va debuta pe 25 februarie. În cadrul etapei a 15-a, Şoty&Co vor întâlni pe teren propriu formaţia gălăţeană, CS United (locul 4 în clasament cu 31 de puncte)

Leave a Reply