Stiri

Două victorii şi tot atâtea remize – bilanţul din Antalya

Până la ora jocului cu Hermannstadt din 24 februarie, Dunărea va mai disputa două partide de verificare. Primul acasă cu cu ACSM Olteniţa (liga a 3-a), pe 10 februarie iar cel de-al doilea cu Dacia Brăila (liga a 2-a), pe 17 februarie, cel mai probabil în deplasare.

Pentru 10 zile, Dunărea Călăraşi şi-a mutat cartierul general în Turcia la Antalya unde s-a antrenat şi a disputat şi 4 partide de verificare în compania unor adversari importanţi.

În primul joc, „galben – albaştrii” s-au duelat cu sud – coreenii la Daejeon Citizen FC, partida încheindu-se aşa cum a început, 0-0.

A urmat confruntarea cu bulgarii de la PFC Cherno More Varna, echipă află în acest moment pe locul 7 în topul primei ligi bulgare. De data asta, Dunărea s-a impus cu 3-2 luându-şi revanşa după înfrângerea suferită în vara anului trecut chiar la Varna (scor 3-1 pentru Cherno More). Au marcat pentru Dunărea M. Drăghiceanu (38) şi V. Alexandru (43 şi 48, ultimul din lovitură de la 11 metri). Bulgarii au înscris prin Kazalov (79).

Al 3-lea joc desfăşurat pe 2 februarie a însemnat o nouă victorie pentru Dunărea care a câştigat meciul cu ruşii de la Tom Tomsk (liga a 2-a), scor 2-1. Pentru echipa lui Dan Alexa au punctat B. Danciu (31) şi P. Iacob (52), ruşii reducând din diferenţă spre finalul partidei prin D. Sasin (77).

În ultimul joc, programat chiar în preziua plecării din Turcia, Dunărea a terminat la egalitate confruntarea cu georgienii de la FC Samtredia, echipă află pe locul 3 în clasamentul primei ligi. Golul Dunării a fost marcat în minutul 89 de V. Munteanu, Samtredia deschizând scorul în minutul 55 prin D. Jikia.

Două victorii şi două remize, iată bilanţul Dunării în stagiul din Turcia. În cele 4 jocuri, „galben – albaştrii” au marcat de 6 ori primind în schimb, 4 goluri. Au evoluat toţi jucătorii, mai puţin S. Matei şi B. Kanda care s-au accidentat înaintea ultimelor două dispute.

Până la ora derby-ului cu AFC Hermannstadt din prima etapă a mini – returului, programat la Călăraşi pe 24 februarie, Dunărea va mai disputa două partide de verificare. Prima, pe 10 februarie, pe teren propriu cu ACSM Olteniţa, din liga a 3-a. Partida s-ar putea desfăşura la Modelu, pe sinteticul din incinta Prefab Arena, începând cu ora 11.00.

Ultima „verificare” va avea loc sâmbătă, 17 februarie, cel mai probabil, în deplasare cu Dacia Unirea Brăila.

 

Rezultate / Stagiu Antalya

Dunărea – Daejeon Citizen FC (Coreea de Sud) 0-0

Dunărea – PFC Cherno More (Bulgaria) 3-2

Au marcat: M. Drăghiceanu (38), V. Alexandru (43, 48 – pen.) / Kazalov (79(

Dunărea – FC Tom Tomsk 2-1 (Rusia)

Au marcat: B. Danciu (31), P. Iacob (52) / D. Sasin (77)

Dunărea – FC Samtredia 1-1 (Georgia)

Au marcat: V. Munteanu (89) / D. Jikia (55)

 

Leave a Reply