Stiri

Un brazilian şi un portughez vor îmbrăca tricoul Dunării

Dunărea Călăraşi va miza în acest an pe serviciile a doi noi jucători. Este vorba de brazilianul Rodrigo Coelho Confettura (are şi naţionalitate italiană), în vârstă de 21 de ani, ultima oară la Maritime Augusta Futsal şi portughezul, Alex Silva Moreira (foto), 23 de ani, fost component al echipei franceze, UJS Toulouse. „Zilele acestea, cei doi vor semna şi angajamentele cu echipa noastră. Sperăm să se integreze cât mai repede şi să ne ajute în îndeplinirea obiectivelor pe care ni le-am propus pentru acest sezon: o clasare cât mai bună în campionat şi o calificare în Final Four-ul Cupei României” a declarat antrenorul – jucător, Marian Şotârcă.

În această pauză competiţională, Dunărea s-a despărţit de sârbii, Aleksandar Stepic şi Nenad Rancic şi Dumitru Constantin Ion.

Primul examen oficial va avea loc în jurul datei de 19 februarie, Dunărea urmând a se duela la Călăraşi cu Imperial WET Miercurea Ciuc în faza optimilor de finală ale Cupei României, ediţia 2017 – 2018. În campionat, Dunărea va debuta în acest an, tot pe teren propriu, primul adversar fiind CS United Galaţi. Jocul va avea loc pe 24 februarie.

 

Rodrigo Coelho Confettura. S-a născut pe 20 iunie 1997, la Rio de Janeiro. Brazilia. A aevoluat ultima oară în Itlaia la Maritime Augusta Futsal.

Alex Silva Moreira. S-a născut pe 14 octombrie 1994. Portugalia. A evoluat în Franţa la UJS Toulouse.

Leave a Reply