Stiri

M. Şotârcă: Calificarea în Final Four – ul Cupei României, obiectivul nostru major

Primul meci oficioal din acest an s-ar putea desfăşura pe 19 februarie, Dunărea întâlnind la Călăraşi, în faza optimilor de finală ale Cupei României, formaţia de primă ligă, Imperial WET Miercurea Ciuc. „Va fi un meci foarte greu în compania unui adversar care s-a întărit în această iarnă. Au adus nu mai puţin de 8 stranieri, portughezi şi spanioli şi în mod sigur îşi vor vinde scump pielea în Cupă. Ne pregătim intens pentru acest duel pentru că obiectivul nostru major ar fi calificarea în Final Four-ul competiţiei” a spus antrenorul – jucător, Marian Şotârcă.

În cazul în care Dunărea va trece de Imperial, în sferturi se va duela cu United Galaţi, echipă pe care o va întâlni în prima etapă a mini – returului, programată la Călăraşi în jurul datei de 24 februarie. „Dacă ne calificăm, vom juca de două ori acasă, într-un interval scurt, cu United Galaţi. Prima oară în campionat şi apoi în sferturile de finală ale Cupei României.” a mai adăugat Şoty.

Până la ora primului joc oficial, Dunărea va disputa, cel mai probabil, o dublă amicală cu Colţea Braşov, formaţie aflată pe locul 7 în topul ligii a 2-a. Braşovenii s-au calificat şi în optimile Cupei unde vor juca împotriva campionilor de la Autobergamo Deva.

Leave a Reply