Stiri

Lotul pentru Antalya. Iată şi programul jocurilor de verificare

În perioada 24 ianuarie – 5 februarie, Dunărea Călăraşi se va afla într-un stagiu de pregătire în Turcia, la Antalya. Antrenorul Dan Alexa va avea la dispoziţie un lot format din 24 de jucători.

Liderul campionatului ligii a 2-a va susţine şi 4 jocuri de verificare. Sâmbătă, 27 ianuarie, Dunărea se va duela cu coreenii de la Daejeon Citizen FC (liga a 2-a), echipă la care evoluează fostul atacant al Unirii Urziceni, Cristi Dănălache (35 de ani).

Miercuri, 31 ianuarie, Dunărea va întâlni echipa bulgară de primă ligă, PFK Cherno More. Cele două echipe s-au mai aflat şi în vara anului trecut faţă în faţă la Varna, Cherno More câştigând cu 3-1 (golul Dunării a fost marcat de Marian Drăghiceanu în min. 84!). Vineri, 2 februarie se va desfăşura amicalul cu ruşii de la FC Tom Tomsk (liga a 2-a), fosta echipă a lui Eric Bicfalvi. În fine, duminică, 4 februarie, în ultimul joc, Dunărea îşi va măsura forţele cu georgienii de la FC Samtredia (locul 3 în liga 1).

 

Lot Dunărea

Portari: Cezar Lungu, Gabriel Popa

Fundaşi: Ionuţ Ţenea, Bogdan Şandru, Silviu Matei, Bogdan Manole, Alin Dobrosavlevici, Marius Tomozei

Mijlocaşi: Silviu Pană, Cristi Puşcaş, Paul Iacob, Marian Drăghiceanu, Călin Cristea, Dino Spehar, Bodo Kanda, Bogdan Vasile, Missi Mezu, Alexandru Dincă, Gabriel Preoteasa, Bogdan Danciu, Valentin Munteanu

Atacanţi: Valentin Alexandru, Ciprian Rus, Alexandru Stoica

 

Program jocuri de verificare

27.01 Dunărea – Daejeon Citizen FC (Coreea de Sud)

31.01 Dunărea – PFK Cherno More (Bulgaria)

02.02 Dunărea – FC Tom Tomsk (Rusia)

04.02 Dunărea – FC Samtredia (Georgia)

Leave a Reply