Stiri

Start cu dreptul în amicale

Dunărea a inaugurat seria partidelor de verificare din aceastăp pauză competiţională cu o victorie învingând joi la prânz formaţia de liga a 4-a. Mostiştea Ulmu. Duelul, desfăşurat pe sinteticul din incinta Prefab Arena de la Modelu, a fost câştigat de „galben – albaştri” cu 3-1 (2-0). Echipa pregătită de Dan Alexa a deschis scorul în minutul 10 prin Missi Mezu care a reluat din apropiere o minge respinsă de portarul oaspeţilor. În minutul 26, Dunărea îşi măreşte diferenţa, punctând pentru 2-0 prin Bodo Kanda care a finalizat o fază creată de croatul Dino Spehar. La pauză, Alexa schimbă aproape toată echipa. Mostiştea reduce din diferenţă prin Al. Mihai în minutul 53 însă rezultatul de 2-1 n-a rezistat decât vreo 3 minute. Intrat pe teren la pauză, M. Drăghiceanu înscrie golul 3 în minutul 56. 3-1 va fi şi scorul final. Dunărea se pregăteşte pentru stagiul din Turcia, plecarea spre Antalya fiind programată pentru 24 ianuarie.

 

Dunărea Călăraşi – Mostiştea Ulmu 3-1

Au marcat: Missi Mezu (10’), B. Kanda (26’), M. Drăghiceanu (55’) / Al. Mihai (53’)

Dunărea: C. Lungu – I. Ţenea, B. Şandru, A. Dobrosavlevici, M. Tomozei  – Cr. Puşcaş, P. Iacob – Missi Mezu, D. Spehar, B. Kanda – C. Rus.

Au mai jucat: G. Popa – B. Vasile, S. Matei, B. Manole, V. Munteanu, Al. Dincă, M. Drăghiceanu, Al. Avram, B. Danciu, C. Cristea, Al. Stoica.

Leave a Reply