Stiri

Fl. Brişan: Obiectivul Dunării pentru 2018 este promovarea în liga I

Miercuri după-amiază s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean o conferinţă de presă susţinută de conducerea AFC Dunărea 2005 Călăraşi la care au participat şi reprezentanţii principalilor doi finanţatori ai clubului, primarul Dan Drăgulin şi viceprimarul Viorel Ivanciu, din partea Primăriei, respectiv preşedintele Vasile Iliuţă şi vicepreşedintele Marian Dinulescu, din partea CJ Călăraşi.

Preşedintele Dunării, Florin Brişan a declarat printre altele că principalul obiectiv al echipei de fotbal este promovarea în liga I, adresând şi un mesaj finanţatorilor. „Ca obiectiv pentru 2018, am spus de la bun început că vreau promovarea”. V-am „forţat” puţin mănă şi promit că o voi face şi în continuare. Am rugămintea să ne sprijiniţi în continuare şi mă refer aici atât la Primărie cât şi la Consiliul Judeţean astfel încât să putem să vă aducem numai rezultate bune şi să fiţi satisfăcuţi de munca noastră” a spus Brişan care a mai adăugat. „Vreau să subliniez că fără aceşti băieţi, nu se putea face nimic. În plus, am colaborat foarte bine cu Dan Alexa şi întreg stafful tehnic, reuşind să facem performanţă. Am avut alături de noi şi o serie de sponsori fără de care nu puteam ajunge unde suntem astăzi în ciuda finanţării asigurate de Primărie şi CJ Călăraşi. Am ajuns la un procent de 12% fonduri private din total buget iar ţinta mea e să ajungem până în vară la 20%. E o medie naţională pe care dacă nu o atingi nu prea poţi rezista în liga I. Le mulţumesc pentru colaborare şi sper că în acest an numărul sponsorilor va creşte sensibil”.

După 21 de etape, Dunărea e pe primul loc în topul campionatului ligii a 2-a, cu 49 de puncte, cu unul mai mult decât AFC Hermannstadt şi 7 mai multe faţă de ocupanta locului 3, Chindia Târgovişte.

 

„Pe 30 august 2017, am avut prima conferinţă de presă, aici, la Consiliul Judeţean. Nu vreau să mai amintesc locul pe care ne aflam atunci. Important e că ne-am realizat obiectivul, clasare pe unul din locurile 1-6. Ba mai mult, suntem liderii ligii a 2-a. Am reuşit să formăm o echipă frumoasă, de la mine, continuând cu antrenorii şi jucătorii până la ultima persoană din acest club. Vreau să mulţumesc în primul rând finanţatorilor, Primăria şi Consiliul Judeţean care au demonstrat că doresc să sprijine acest club şi să facem performanţă. AFC Dunărea 2005 Călăraşi nu înseamnă doar echipa de fotbal, seniori. Înseamnă şi alţi 200 de copii şi juniori, mai înseamnă şi o secţie de futsal cu două echipe, una de seniori care joacă în liga I şi alta de juniori, angrenată într-o competiţie naţională. Una peste alta sperăm ca rezultatele acestui club să ducă mai departe numele Călăraşiului în toată ţara şi să se audă de noi la superlativ”

Florin Brişan, preşedinte AFC Dunărea 2005 Călăraşi

Leave a Reply