Stiri

Dunărea l-a împrumutat pe croatul Dino Spehar de la CFR Cluj

Dunărea Călăraşi a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru împrumutul atacantului croat Dino Spehar, pentru partea a doua a acestui sezon. Anunţul a fost făcut marţi de preşedintele Florin Brişan. “Până în vară am obţinut acordul conducerii CFR Cluj ca Dino Spehar să evolueze la Călăraşi, sub formă de împrumut. Dacă va da randament, atunci putem negocia prelungirea şederii sale la Călăraşi. Eu sper să fie o mutare profitabilă pentru Dunărea, angrenată în lupta pentru promovarea în liga I. Sper să ne ajute în atingerea acestui obiectiv, urându-i mult succes la Călăraşi” a spus preşedintele Florin Brişan.

Transferat la începutul anului la Cluj, Spehar a evoluat ultima oară la Concordia Chiajna. În vârstă de 23 de ani pe care i-a împlinit pe 8 februarie, Dino Spehar a mai evoluat la RNK Split, Osijek, Dinamo Zagreb, Lokomotiva Zagreb şi NK Istra 1961. Înainte de a veni în România, el a fost dorit de Manchester United şi Bayern Munchen.

Dino Spehar este fiul fostului internaţional croat Robert Spehar, care a jucat pe acelaşi post la cluburi precum NK Osijek, FC Bruges, Monaco, Verona, Sporting Lisabona, Galatasaray sau Standard Liege.

Luni, preşedintele Florin Brişan a anunţat şi transferul fundaşului central Alin Dobrosavlevici de la Concordia Chiajna. El a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2019.

Leave a Reply