Stiri

A. Ghiuţă, triplă în jocul cu City’us. Jovanovic, primul în topul golgeterilor!

În runda a 11-a a sezonului regular al ligii I la futsal, Dunărea a învins, sâmbătă seară, la Călăraşi pe fosta multiplă campioană, City us Tg. Mureş, scor 9-3. Trei din cele 9 reuşite ale “galben – albaştrilor” au fost marcate de Andrei Ghiuţă, internaţionalul nostrum de juniori convocat recent la naţionala României U17 pentru calificările la Youth Olympic Games 2018 – Argentina, competiţie desfăşurată în perioada 1-4 noiembrie în Slovenia. În vîrstă de 17 ani pe care i-a împlinit pe 11 octombrie, Ghiuţă jr. a marcat în minutele 12, 14 şi 32. El ocupă de acum locul 4 în topul golgeterilor Dunării, dominat de sârbul Predrag Jovanovic, cu 10 reuşite, ultimele 2 bifate în partida cu City’us.

Deşi a evoluat Stefan Krstic nu a marcat coborând pe 2 în clasamentul marcatorilor cu 9 goluri. Cu un gol marcat sâmbătă (min. 27), Robert Vârlan se află pe 3 cu 5 reuşite. Tot de sâmbătă au intrat în top Doru Rotaru şi Nenad Rancic, fiecare marcând câte un gol în poarta mureşeanului Mihai Tătar.

În partida de sâmbătă, antrenorul Marian Şotârcă l-a trimis în teren şi pe puştiul de doar 15 ani, Alex Valentin Tudorache care şi-a făcut astfel debutul în liga I!

 

Dunărea Călăraşi – Golgeteri

10 goluri Predrag Jovanovic

9 goluri Stefan Krstic

5 goluri Robert Vârlan

3 goluri Andrei Ghiuţă

2 goluri George Tomescu,

1 gol Ion Dumitru, Aleksandar Stepic, Ionuţ Movileanu şi Marian Plugaru, Doru Rotaru, Nenad Rancic

5 goluri s-au marcat prin neprezentare Dunărea – Muncitorul Reşiţa (et. 8)

Leave a Reply